Ο Σα είναι πιο κοντά σε μεταγραφή από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό

Ο Σα είναι πιο κοντά σε μεταγραφή από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό

Ο Σα είναι πιο κοντά σε μεταγραφή από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι ο παίκτης από τους βασικούς στον Ολυμπιακό που παραμένει πιο κοντά στη μεταγραφή του από οποιονδήποτε άλλον.

Ο 28χρονος διεθνής πορτιέρε Ζοσέ Σα από τους βασικούς παίκτες των πρωταθλητών είναι εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει πρώτος με μεταγραφή με τη Γουλβς (άμεσα δηλαδή) να παραμένει στην pole position. Πρώτος χρονικά δηλαδή και από Καμαρά και από Σεμέδο. Ο Σα που προορίζεται για αντί-Πατρίσιο στην αγγλική ομάδα έχει ήδη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό.

Για αυτήν τη μεταγραφή όλες οι πηγές συγκλίνουν στο ότι θα κλείσει με ένα ποσό από 10 έως 12 εκατ. ευρώ. Λόγω αυτών των εξελίξεων άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί ανάλογα για να κλείσει τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο. Ο Σα στον πειραϊκό σύλλογο είχε 124 αγώνες.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα