ΑΕΚ: Σε επαφές με τον ατζέντη του Κρίστιτσιτς, καμία συμφωνία ακόμα για Ερυθρό Αστέρα

ΑΕΚ: Σε επαφές με τον ατζέντη του Κρίστιτσιτς, καμία συμφωνία ακόμα για Ερυθρό Αστέρα

ΑΕΚ: Σε επαφές με τον ατζέντη του Κρίστιτσιτς, καμία συμφωνία ακόμα για Ερυθρό Αστέρα

bet365

Σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζερ του Νέναντ Κρίστιτσιτς βρίσκεται η Ένωση, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, στην οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Ωστόσο στην Ένωση δεν θα επιθυμούσαν ο Σέρβος μέσος να αποχωρήσει χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία. Άλλωστε τον Ιανουάριο του 2019 η ΑΕΚ είχε δαπανήσει το ποσό των 500.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Στη Σερβία καθημερινά είναι τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης τα σενάρια φούντωσαν καθώς ο Κρίστιτσιτς έδωσε το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου παρακολουθώντας στο Βελιγράδι το μεγάλο ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν από τις εξέδρες. Η σερβική τηλεόραση μάλιστα ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό ο «Κρίστι» να είχε και επαφές με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του για την επιστροφή του.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη για το θέμα της αποχώρησής του. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη αυτό το διάστημα, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι δεδομένο σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα ούτε έχει προκύψει κάποια συμφωνία για την παραχώρησή του. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία των επαφών που υπάρχουν μεταξύ της πλευράς του 30χρονου χαφ, της ΑΕΚ και του σερβικού συλλόγου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που παραχώρησε τον Κρίστιτσιτς δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον για την επιστροφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα