Golden Boy 2021: Υποψήφιοι για το βραβείο οι Τζόλης και Τζολάκης

Κώστας Τόπας
Golden Boy 2021: Υποψήφιοι για το βραβείο οι Τζόλης και Τζολάκης

bet365

Η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» συμπεριέλαβε τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη του Ολυμπιακού, στη λίστα για το βραβείο του «Golden Boy 2021» που διοργανώνει κάθε χρόνο απ' το 2003 κι ύστερα.

Οπως συμβαίνει αδιάλειπτα από το 2003, όταν πρώτος νικητής είχε αναδειχτεί ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ως παίκτης του Αγιαξ, η «Tuttosport» ανακηρύσσει το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο. Η ιταλική εφημερίδα λοιπόν ανακοίνωσε τους 100 υποψήφιους για το βραβείο «Golden Boy», για τον καλύτερο παίκτη δηλαδή έως την ηλικία των 21 ετών.

Στη συγκεκριμένη λίστα συμπεριλήφθηκαν και δύο νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Χρήστο Τζόλη και Κωνσταντίνο Τζολάκη. Τόσο ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, όσο και ο 19χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού, πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά αντίστοιχα στις ομάδες του.

Ο Τζολάκης σε επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε δέχτηκε μόλις 4 τέρματα, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του στα τρία από αυτά. Από την άλλη ο Τζόλης, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, σκόραρε 16 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές που κατέγραψε. Μάλιστα, για τον νεαρό επιθετικό του «Δικέφαλου του Βορρά» αυτή είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στη λίστα των υποψηφιοτήτων μιας και πέρυσι διεκδικούσε ξανά το βραβείο.

Ωστόσο, το έργο των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών για να αναδειχθούν «Golden Boy» της χρονιάς δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς στη λίστα υπάρχουν παίκτες όπως οι Σακά (Άρσεναλ), Καμαβινγκά (Ρεν), Έρικ Γκαρσία (Μπαρτσελόνα). Υπενθυμίζεται ότι την περυσινή σεζόν το βραβείο το κέρδισε ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

*Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα