Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει λύση για το δεξί μπακ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει λύση για το δεξί μπακ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν το ψάξιμο στη μεταγραφική αγορά με στόχο να βρουν την καλύτερη λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας τους.

Εδώ και μέρες έχει προταθεί και αξιολογείται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ, Λούκας Τέιλορ, που στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της ουκρανικής ομάδας είναι μία προσιτή περίπτωση για τον «Δικέφαλο», παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες όπως η Σαχτάρ, η Σεντ Ετιέν και η Καραμπάχ.

Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει και δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα του, καθώς οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες δύο περιπτώσεις για την συγκεκριμένη θέση, με ποδοσφαιριστές που θεωρούνται πιο ποιοτικές λύσεις από τον Λούκας Τέιλορ, αλλά έχουν και κόστος αγοράς.

Τη Δευτέρα η «Live Sport» αναφέρει πως στην «ασπρόμαυρη» λίστα υπάρχει και ο Τόμας Ταβάρες. Πρόκειται για 20χρονο δεξί μπακ που ανήκει στην Μπενφίκα και έπαιξε ως δανεικός στην Φαρένσε. Το συμβόλαιό του λήγει το 2024 και θεωρείται μία περίπτωση που μπορεί να αποφέρει στο μέλλον ένα σημαντικό κέρδος στην ομάδα.

Photos: sportclubdnipro1.ua

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα