Στο... κάδρο του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος Λούκας Τέιλορ (pics & vids)

Στο... κάδρο του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος Λούκας Τέιλορ (pics & vids)

bet365

O Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ, Λούκας Τέιλορ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που ψάχνουν την ενίσχυση της ομάδας στο δεξιό άκρο.

Την περίπτωση του Λούκας Τέιλορ, που έφερε στο προσκήνιο η «FORZA» στη σημερινή έκδοσή της, οι «ασπρόμαυροι» την εξετάζουν εδώ και καιρό, με την σύμφωνη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βλέπετε, ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ δεν είναι άγνωστος στην οικογένεια Λουτσέσκου, καθώς ο μπαμπάς Μιρτσέα τον αντιμετώπισε δύο φορές στο περσινό πρωτάθλημα με την Ντιναμό Κιέβου και σίγουρα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έχουν μια παράδοση και μια ευκολότερη πρόσβαση στην συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αγορά της Ουκρανίας.

«Για να είμαι ειλικρινείς δεν γνώριζα τον προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου, αλλά η Ντιναμό Κιέβου εμφάνισε μια τεράστια εξέλιξη στα χέρια του και απόδειξη είναι οι τρεις τίτλοι που κατέκτησε μέσα στη σεζόν», υποστήριξε πρόσφατα ο Λούκας Τέιλορ, που είχε δύο γεμάτα 90λεπτα, το ένα ως δεξιός μπακ και το άλλο ως δεξιός χαφ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας.

Το ενδιαφέρον της Σαχτάρ

Οι καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντνίπρο δεν πέρασαν απαρατήρητες και πριν λίγες εβδομάδες ο ουκρανικός Τύπος θεωρούσε δεδομένη τη μεταγραφή του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Λούκας Τέιλορ με τη φανέλα της Ντνίπρο
Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντίνπρο - Photo: sportclubdnipro1.ua

«Είμαι χαρούμενος για το ενδιαφέρον που έδειξε η Σαχτάρ, αποδεικνύεται ότι η δουλειά μου αναγνωρίζεται, αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από φήμες. Ο,τι είχε να κάνει με την Σαχτάρ το έμαθα από τον Τύπο, κανείς δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου», δήλωσε πρόσφατα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου και ως ελεύθερος μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του

Το χειμώνα του 2020 αποκτήθηκε από την Ντνίπρο και κατέγραψε μόλις 6 συμμετοχές στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20. Την περσινή χρονιά, πάντως, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο δεξιό άκρο, κυρίως ως μπακ, αλλά και κάποια παιχνίδια ως χαφ, φτάνοντας τις 24 συμμετοχές με 2 ασίστ.

Ο Λούκας Τέιλορ
«Αυτή είναι η καλύτερη χρονιά μου», λέει ο Λούκας Τέιλορ - Photo: sportclubdnipro1.ua

«Μέχρι στιγμής αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πριν από λίγες μέρες κάνοντας έναν απολογισμό της πρώτης ολοκληρωμένης χρονιάς στην Ευρώπη. «Ήταν η σεζόν με τα περισσότερα παιχνίδια και τα πιο πολλά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ένα καλό επίπεδο. Ευχαριστήθηκα την συνεργασία που είχα με τον Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς (σ.σ. ο Κροάτης προπονητής της ομάδας), με βοήθησε πολύ και με εξέλιξε ως αμυντικό».

Η διαδρομή του

Ο Λούκας Τέιλορ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1995 στο Γκουαρούλος, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο, και σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει -τι άλλο;- ποδόσφαιρο. Έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα της Παλμέιρας θεωρείται προϊόν της σημερινής ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Λούκας Τέιλορ με τη φανέλα της Red Bull Brasil
Μετά την Παλμέιρας ακολούθησε μια διαδρομή γεμάτη από δανεισμούς - Photo: Lucas Taylor 

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2015, όταν αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η καριέρα του ήταν συνδεδεμένη με διαδοχικούς δανεισμούς (Κρισιούμα, Παρανά, Red Bull Βραζιλίας, Παϊσαντού, Μποταφόγκο -SP, Μπόα Εσπόρτε) πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, όπου τον έφερε η Καρπάτι Λβιβ το καλοκαίρι του 2018.

Ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Εστορίλ, ωστόσο στην Πορτογαλία δεν έμεινε περισσότερο από έξι μήνες, επιστρέφοντας το χειμώνα του 2020 στην Ουκρανία και υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 έτους με την Ντνίπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα