Ακόμη πιο κοντά στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Καντουρί

Ακόμη πιο κοντά στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Καντουρί

Ακόμη πιο κοντά στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Καντουρί

bet365

Η διαφορά που χωρίζει ΠΑΟΚ και Καντουρί έχει μειωθεί και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους για 2+1 χρόνια.

ΠΑΟΚ και Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκονται εδώ και καιρό στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τις δύο πλευρές να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για την εβδομάδα που έρχεται όταν και αναμένονται να τρέξουν οι εξελίξεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για 2+1 χρόνια.

Ο Μαροκινός μέσος μένει σε δύο εβδομάδες και τυπικά ελεύθερος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τονίσει πολλές φορές πόσο απαραίτητο τον θεωρεί στον σχεδιασμό που έχει για την ομάδα της νέας χρονιάς.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με ετήσιες αποδοχές σαφώς μειωμένες σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο, αλλά πολύ κοντά στα «θέλω» του Καντουρί, που γνωρίζει ότι επί της ουσίας θα υπογράψει ένα νέο τριετές συμβόλαιο, καθώς η «οψιόν» του τελευταίου χρόνου αναφέρει πως η ανανέωση θα γίνει αν αγωνιστεί στο 50% της δεύτερης σεζόν.

Αυτή την στιγμή υπάρχει μια διαφορά που εκτιμάται ότι είναι κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, κάτι που μέσα από τις επαφές που συνεχίζονται μπορεί να γεφυρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα