Στην τελική ευθεία ΠΑΟΚ-Καντουρί για την ανανέωση

Στην τελική ευθεία ΠΑΟΚ-Καντουρί για την ανανέωση

Στην τελική ευθεία ΠΑΟΚ-Καντουρί για την ανανέωση

bet365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον 31χρονο Μαροκινό μέσο για την παραμονή του στην Τούμπα τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Μπορεί να του… ξέφυγε στην συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, «θέλω να μείνει, αν δεν έμεινε ακόμη...» είπε, αλλά τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ΠΑΟΚ και Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκονται στην τελική ευθεία των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο 31χρονος Μαροκινός χαφ ενεργοποίησε εκ νέου τον Μίνο Ραϊόλα και οι «ασπρόμαυροι» συζητούν με τον γνωστό Ιταλό ατζέντη τους όρους του νέου συμβολαίου. Ο Καντουρί τους τελευταίους μήνες ψάχθηκε, κυρίως στην ιταλική αγορά, χωρίς επιτυχία για ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα χρήματα που έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ την τελευταία τετραετία.

Η πρόταση που έχουν καταθέσει οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» στον ατζέντη του Καντουρί είναι για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, με αποδοχές λίγο μειωμένες σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι σήμερα. Η ενεργοποίηση του τρίτου χρόνου θα γίνει μέσα από όρους που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική παρουσία του ποδοσφαιριστή και δεν είναι δύσκολοι να επιτευχθούν, ειδικά από την στιγμή κατά την οποία ο προπονητής δείχνει με πράξεις, ότι σε θεωρεί ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα