Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

bet365

Μετά από πολλές αλλαγές και αναζητήσεις οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν σε προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από χίλια κύματα έχει περάσει το μέρος της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, καθώς το «δώρο» της UEFA (με την άνοδο του «Δικεφάλου» κατά ένα γύρο στα προκριματικά του Europa Conference League) έφερε τα πάνω-κάτω.

Η Αυστρία μπήκε στην άκρη και επανήλθε στο προσκήνιο η Ολλανδία, όχι όμως και το ξενοδοχείο Bilderberg, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί οριστικά στην Ολλανδία από τις 12 έως τις 26 Ιουλίου, με την «πρώτη» της ομάδας να έχει προγραμματιστεί στις 29 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 9 Ιουλίου θα γίνει η πρόβα, που ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απέναντι στο Βόλο.

Τέσσερα ή πέντε φιλικά

Σ’ ότι αφορά τα τέσσερα, τουλάχιστον, φιλικά παιχνίδια που ζήτησε ο Ρουμάνος προπονητής στο διάστημα της παραμονής επί ολλανδικού εδάφους, θα ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες μέρες όταν και θα οριστικοποιηθεί το προπονητικό κέντρο, όπου θα φιλοξενήσει τους «ασπρόμαυρους» για ενδέκατη χρονιά από το 2008 μέχρι σήμερα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED