ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ξανά η Ολλανδία και το Bilderberg

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ξανά η Ολλανδία και το Bilderberg

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο ξανά η Ολλανδία και το Bilderberg

bet365

Οι επιπλέον ημέρες που κέρδισε ο ΠΑΟΚ από την άνοδο του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έχουν επιφέρει αλλαγές στον προγραμματισμό και την προετοιμασία.

Ο αρχικός προγραμματισμός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας προέβλεπε την παρουσία του «Δικεφάλου» στο προπονητικό κέντρο του Das Siegen από τις 29 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να αρχίζουν, πλέον, στις 5 Αυγούστου, αντί στις 22 Ιουλίου, οι «ασπρόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τις ημερομηνίες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας κάτι που ως εγχείρημα δεν είναι και το πιο εύκολο την συγκεκριμένη περίοδο.

Δεν αποκλείεται η κατάληξη των νέων επαφών να φέρει τον ΠΑΟΚ εκ νέου στην αγαπημένη του Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο του Bilderberg στην περιοχή του Άρνεμ. Εκεί, όπου βρέθηκε ο «Δικέφαλος» το καλοκαίρι του 2018 και χτίστηκε η ομάδα του νταμπλ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα