ΠΑΟΚ: Η μετάθεση της «πρώτης» και η προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Η μετάθεση της «πρώτης» και η προετοιμασία

ΠΑΟΚ: Η μετάθεση της «πρώτης» και η προετοιμασία

bet365

Η άνοδος του ΠΑΟΚ από τον 2ο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μεταφέρει την «πρώτη» προπόνηση των «ασπρόμαυρων» για τις 29 Ιουνίου.

Από την ημέρα που άλλαξαν τα δεδομένα αναφορικά με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έχουν ξεκινήσει οι επαφές και οι συζητήσεις για την αλλαγή του πλάνου σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει οριστικοποιηθεί το μέρος όπου θα βρεθούν οι «ασπρόμαυροι» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο του Bilderberg στην περιοχή του Άρνεμ, να φαντάζει, πλέον, ως η πρώτη και βασική επιλογή.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως η «πρώτη» του «Δικεφάλου» μεταφέρεται από τις 22 Ιουνίου στις 29 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό στα μέσα Ιουλίου.

Ο τελικός σχεδιασμός της προετοιμασίας είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, πάντα σε συνεργασία με την Onside, καθώς τα πάντα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων και τον εγκαταστάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα