ΑΕΚ: Πάντα σε επαφή με Αραούχο

ΑΕΚ: Πάντα σε επαφή με Αραούχο

ΑΕΚ: Πάντα σε επαφή με Αραούχο

bet365

Η Ένωση βρίσκεται πάντα σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού, ωστόσο το σημαντικό είναι να βρεθεί στο τέλος η χρυσή τομή με τη Λας Πάλμας που ποτέ δεν είναι εύκολη στις διαπραγματεύσεις.

Από την πρώτη στιγμή έπειτα από τη συζήτηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ είχατε διαβάσει πως η Ένωση το... ψάχνει για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει επανέλθει στο κάδρο για την Ένωση, η οποία βρίσκεται πάντα σε επαφή με την πλευρά του. Άλλωστε ποτέ η ΑΕΚ δεν έπαψε να θέλει τον «Τσίνο» και ποτέ ο ίδιος δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα, κάτι που είχε επαναλάβει και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Gazzetta.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Αραούχο και να εντείνει τις προσπάθειές της για την επιστροφή του, ωστόσο το βασικό ζήτημα για να γίνει αυτό το deal έχει να κάνει με τις διαθέσεις της Λας Πάλμας, η οποία όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες φορές δεν είναι καθόλου εύκολη στις διαπραγματεύσεις.

Ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ δεν ζητάει πλέον τα... τρελά ποσά του παρελθόντος, ωστόσο θα επιδιώξει να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό όφελος για να πει το «ναι», παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να καλύπτει εύκολα μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ένα συμβόλαιο μάλιστα που έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια...

Παρά τη θετική διάθεση λοιπόν που υπάρχει από την πλευρά του Αραούχο, το ζήτημα είναι να δημιουργηθεί έδαφος για επικείμενη συμφωνία με τη Λας Πάλμας, με την οποία φέτος ο «Τσίνο» πραγματοποίησε 29 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές.

Η ΑΕΚ λοιπόν έχοντας ως σύμμαχο την πλευρά του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού θα επιδιώξει να τον κάνει δικό της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια βιασύνη καθώς υπάρχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ προτεραιότητα μετά την ολοκλήρωση του deal με τον Στάνκοβιτς για τη θέση του τερματοφύλακα έχει η απόκτηση ενός στόπερ που θα μπορέσει να ηγηθεί στην κιτρινόμαυρη αμυντική γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα