Βοσνιάδης κατά Σιδηρόπουλου: «Οι διαιτητές σφύριζαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά» (vid)

Newsroom
Ο Αλέκος Βοσνιάδης

bet365

Με δηλώσεις του μετά την ήττα από τα Χανιά με 2-1, ο τεχνικός της Athens Kallithea, Αλέκος Βοσνιάδης καταφέρθηκε εναντίον της διαιτησίας του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Τα Χανιά κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1 την Athens Kallithea στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2 και ανέβηκαν μαζί της στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου, με την μάχη για άνοδο στην Super League να συνεχίζεται.

Οι Αθηναίοι έχουν παράπονα για την διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη μιλώντας στην κάμερα του Action TV να αναφέρει τα εξής: «Μπήκε πολύ δυνατά ο αντίπαλος, έκανε τις φάσεις του στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν αντιδράσαμε καλά, δεν κρατήσαμε την μπάλα. Είπαμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και δεν τα εφαρμόσαμε. Ξέραμε ότι τα Χανιά θα μας πιέσουν και θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, αλλά από εκεί και μετά έρχονται εξαιρετικοί διαιτητές και σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Μπαίνουμε στην περιοχή, ανατρέπεται ο τελευταίος παίκτης και δεν τρώει κόκκινη ο παίκτης τους. Του Ουές πηγαίνει η μπάλα προς τα έξω, γίνεται η ανατροπή και τρώμε δεύτερη κίτρινη.

Δεν τρώει κόκκινη ο Ντίας στο τάκλιν και δεν μας δίνεται ένα πέναλτι. Δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα αν υπάρχουν όλα αυτά απέναντι. Γενικά όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι για να αγχώσουμε και τον αντίπαλο.

Δεν μπορέσαμε στη φάση του Λουκίνα να φέρουμε το παιχνίδια στα ίσα, ρισκάραμε, βρήκε και μία φάση ο αντίπαλος στη μετάβαση, αλλά πραγματικά μας στοίχισε το πρώτο δεκάλεπτο και ο τρόπος με τον οποίο απέκτησε όλο το γήπεδο ενθουσιασμό. Λέω και πάλι, δύο πολύ καλές ομάδες, θα πάνε μέχρι το τέλος.

Θα δοθεί μάχη σε κάθε παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από τον αγωνιστικό χώρο και να μην επηρεάζουν σφυρίγματα τα αποτελέσματα.

Διεθνής διαιτητής, πιστεύω ότι δεν ήταν σε καλή μέρα. Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και όποια ομάδα δικαιούται να πάρει πράγματα στο χορτάρι να τα πάρει. Εμείς συνεχίζουμε, θα δώσουμε τις μάχες μας παντού, έχουμε εμπιστοσύνη και παιχνίδι με το παιχνίδι να καταφέρουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα