Χανιά – Athens Kallithea 2-1: Πήραν το ντέρμπι και ανέβηκαν κορυφή οι Κρητικοί (vids)

Newsroom
Χανιά

bet365

Τα Χανιά κατάφεραν να κερδίσουν το ντέρμπι των Play Off ανόδου στην Super League. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 της Athens Kallithea και ανέβηκαν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου με 28 βαθμούς, όσους και οι ηττημένοι.

Τα μεγάλα ντέρμπι στα Play Off ανόδου στην Super League συνεχίζονται στην Super League 2. Για την 3η αγωνιστική τα Χανιά υποδέχθηκαν την Athens Kallithea και επικρατώντας με 2-1 ανέβηκαν στην κορυφή με 28 βαθμούς, όσους έχουν και οι ηττημένοι στο σημερινό ντέρμπι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που ανήκε εξολοκλήρου στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ταουσιάνη μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 10' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάναλη να νικάει τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Οι Κρητικοί όχι μόνο κατάφεραν ως το τέλος τοπυ ημιχρόνου να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, αλλά μπόρεσαν να αυξήσουν την διαφορά. Συγκεκριμένα στο 31' ο Κόλα με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Κότσαρη κάνοντας έτσι το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν σχετικά νωρίς, όταν ο Λουκίνας στο 58' με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι μείωσε σε 2-1, αλλά η αντίδρασή τους έμεινε εκεί με τα Χανιά να παίρνουν την μεγάλη και σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-1.

Σκόρερ: 10′ Μάναλης, 31′ Κόλα – 58′ Λουκίνας

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Σιλά (74′ λ.τ Παναγιώτου), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Νίλι (68′ Κατσούρρι), Ντίας (68′ Τσορνομάζ), Τσέλιος (57′ Μιούλερ), Λεμονής, Μάναλης, Κόλα (57′ Μάνος).

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Ρομαό, Τσιβελεκίδης, Ουές, Καινούργιος, Μουστακόπουλος (46′ Σίλβα), Ματίγια, Ντεμέτριους (46′ Λουκίνας), Βασιλόγιαννης (73′ Τόρες), Μουτίνιο (87′ Μανθάτης), Κυνηγόπουλος .

Η βαθμολογία των play off του Νοτίου Ομίλου

1. Χανιά 28 (3 ματς)

---------------------------------------

2. Athens Kallithea 28 (3 ματς)

3. Ιωνικός 22 (2 ματς)

4. Ηλιούπολη 21 (2 ματς)

5. Καλαμάτα 18 (2 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα