Και επίσημα παρελθόν από τον Ηρακλή ο Τσιώλης

Και επίσημα παρελθόν από τον Ηρακλή ο Τσιώλης

Newsroom
Ο Σάκης Τσιώλης

bet365

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί και επίσημα ο Σάκης Τσιώλης, με τον «γηραιό» να ανακοινώνει και επίσημα το «διαζύγιο» με τον έμπειρο προπονητή.

Από νωρίς το μεσημέρι είχε γίνει γνωστό πως οι δρόμοι του Ηρακλή με τον Σάκη Τσιώλη έχουν χωρίσει, μετά και το άσχημο ξεκίνημα των «κυανόλευκων». Ο έμπειρος προπονητής με δήλωσή του ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτή την είδηση και ήρθε και ο «γηραιός» με ανακοίνωσή του να οριστικοποιήσει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης, υπέβαλε την παραίτησή του στον μεγαλομέτοχο, Στράτο Ευγενίου και τα μέλη της Διοίκησης, η οποία έγινε αποδεκτή.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόουτς για την άψογη συνεργασία μας κατά τον έναν χρόνο παραμονής του στο τιμόνι της ομάδας και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει μελλοντικά».

Για το τέλος της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη τοποθετήθηκε με δήλωσή του ο Στράτος Ευγενίου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Σάκη Τσιώλη για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που γνώρισα τον Σάκη Τσιώλη, όχι μόνο ως κόουτς, αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο. Ήταν πραγματική ευλογία να συνεργαστώ μαζί του και του εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου ό,τι καλύτερο τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική του ζωή από εδώ και πέρα. Σάκη, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν…».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα