Τσιώλης: «Για το ρόστερ υπεύθυνος εγώ, ελπίζω η απόφασή μου να αποφορτίσει όλους στον Ηρακλή»

Τσιώλης: «Για το ρόστερ υπεύθυνος εγώ, ελπίζω η απόφασή μου να αποφορτίσει όλους στον Ηρακλή»

Newsroom
Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή προχώρησε σε μια αποχαιρετιστήρια δήλωση, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συνεργασία και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το ρόστερ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής καθώς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου που «βύθισε» τον «Γηραιό» βαθμολογικά, ο Σάκης Τσιώλης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Μετά την παραίτησή του από τον πάγκο, ο Τσιώλης με αποχαιρετιστήρια δήλωση στην ιστοσελίδα του Ηρακλή ανέλαβε την ευθύνη για το ρόστερ, ευχαρίστησε τους πάντες και ευχήθηκε η ομάδα να βρει σύντομα τον δρόμο για τα θετικά αποτελέσματα.

Η δήλωση του Σάκη Τσιώλη:

«Μετά από τη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και εμού, αποφασίστηκε τη δεδομένη στιγμή, με εισήγησή μου φυσικά, ότι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα, αγωνιστικά και βαθμολογικά, να πάρω εγώ εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη και σ’ αυτές τις περιπτώσεις η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο για έναν προπονητή.

Θα έλεγα ότι αυτή η ομάδα, ίσως στις λεπτομέρειες, αν εξαιρέσουμε το ματς στον Βόλο, ήταν ισάξια ή και ανώτερη από τις ομάδες που αντιμετώπισε. Και είμαι στενοχωρημένος, διότι αν έμπαιναν τα 2 πέναλτι με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου, ενδεχομένως να διαχειριζόμασταν καλύτερα τα πράγματα. Να λάβουμε επίσης υπόψη μας ότι ήμασταν αναγκασμένοι στους εντός έδρας αγώνες μας, να παίζουμε σ’ έναν άκρως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και μάλιστα χωρίς τη μεγάλη μας δύναμη, που είναι οι οπαδοί μας.

Για το ρόστερ υπεύθυνος είμαι εγώ, αξιολογήσαμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μία νεανική ομάδα, με δεδομένο ότι είχαμε το “βραχνά” της αδειοδότησης. Και βέβαια, πάντα με το σκεπτικό για το καλό της ομάδας, να μειώσουμε το μπάτζετ σε σχέση με το περσινό ρόστερ, αφού είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τις προσφυγές των Μάρα-Γιάκομπ και άλλων παικτών και θεωρώ ότι σωστά πράξαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τη Διοίκησή του για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής του ιστορικού και μεγάλου ΗΡΑΚΛΗ. Ζήσαμε αρκετές καλές στιγμές, χαρές αλλά και στενοχώριες τελευταία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, καθημερινά εισέπραττα αγάπη κι εκτίμηση απ’ όλους. Γι’ αυτό τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, άφησα δύο πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις, μία το καλοκαίρι και μία πριν ενάμιση μήνα, αλλά έπρεπε να είμαι “παρών” και να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη.

Μεγάλο ευχαριστώ σε γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, στους καταπληκτικούς συνεργάτες μου και βέβαια στους πρωταγωνιστές που ήταν οι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα επικοινωνήσω ξεχωριστά για τη συνεργασία μας.

Μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στα δύο καταπληκτικά κορίτσια στα γραφεία της ΠΑΕ, την Έμη Βουτσά και την Αλέκα Ιωαννίδου, όπως και στον Υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, Γιάννη Ρουμελιώτη, για όσα περάσαμε.

Ελπίζω αυτή η απόφασή μου να αποφορτίσει όλους εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος κατά κάποιο τρόπο ψυχολογικά και σύντομα να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και να πάνε την ομάδα ακόμα ψηλότερα, όπως άλλωστε της αξίζει».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα