Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Επιστροφή στα «τρίποντα» για Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή και Καλλιθέα

Newsroom
Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Επιστροφή στα «τρίποντα» για Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή και Καλλιθέα

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Ηλιούπολης, η Παναχαϊκή με 1-0 από την έδρα της Προοδευτικής, ενώ η Καλλιθέα επικράτησε με 2-1 των Χανίων για την 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Εκτός από το ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή που δεν ξεκίνησε και το Κηφισιά - Ηρόδοτος στο οποίο προέκυψε διακοπή στο 2-0, υπήρξε και δράση που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες περνώντας με το διπλό (1-2) από την έδρα της Ηλιούπολης, ενώ και η Καλλιθέα επέστρεψε στα τρίποντα χάρις στο εντός έδρας 2-1 επί των Χανίων. Η Παναχαϊκή επίσης επανήλθε στις επιτυχίες περνώντας με 0-1 από την έδρα της Προοδευτικής, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του επικρατώντας με 2-0 του Ολυμπιακού Β' και διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καλλιθέα - Χανιά 2-1

Σκόρερ: 3′ Κυνηγόπουλος, 45′ Λουκίνας – 12′ Μάναλης

Στην 5η θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η Καλλιθέα που επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 2-1 των Χανίων στο Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Κυνηγόπουλο στο 3', με τα Χανιά να απαντούν σχετικά γρήγορα με γκολ του Μάναλη στο 12'. Σε ένα πλούσιο πρώτο μέρος η Καλλιθέα πήρε ξανά το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Λουκίνα να γράφει το 2-1 στο 45'. Στο δεύτερο η ομάδα της Καλλιθέας κράτησε το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας στο τέλος το «τρίποντο».

Καλλιθέα (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Νίλι (71′ Τσιντώνης), Λάσκαρης, Ρέντζας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους.

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Ρότσα, Γιαμπερέ, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Καμαρά, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μάναλης, Πολίτης.

Ηλιούπολη - Απόλλων Σμύρνης 1-2

Σκόρερ: 70' Ανδρέου - 11′ Σίγκνεβιτς, 43′ Χαλίμι

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κηφισιάς έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 1-2. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο μέρος με τον Σίγκνεβιτς στο 11' και τον Χαλίμι στο 43' να βρίσκουν δύο γκολ πριν την ανάπαυλα επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του Απόλλωνα στο παιχνίδι. Η Ηλιούπολη μπήκε ξανά στο ματς στο 70' όταν ο Ανδρέου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, όμως ο Απόλλων Σμύρνης κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος φεύγοντας με το «τρίποντο».

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος, Ανδρέου, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Κρέτσι, Ματσούκας (35′ λ.τ Δημητριάδης), Έμπερτ, Μπαστακός.

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκεζ, Τσελεπίδης, Οντόνε, Φατιόν (75′ Αναστασόπουλος), Πατάπης, Χαλίμι, Παπαγεωργίου, Μωραΐτης, Σίγκνεβιτς.

Προοδευτική-Παναχαϊκή 0-1

Σκόρερ: 79′ Αλεξόπουλος

«Απόδραση» για την Παναχαϊκή από το Κερατσίνι. Οι Αχαιοί νίκησαν με 1-0 την Προοδευτική στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έφτασαν τους 18 βαθμούς, αφήνοντας τους Βυσσινί στη 12η θέση με έξι βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες και στο 78' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κέρι, ο Αλεξόπουλος πήρε την κεφαλιά και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς. Η ομάδα του τιμωρημένου σε αυτό το ματς, Σούλη Παπαδόπουλου, τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου (83′ Λαζαρίδης), Καρρίκι, Φαζός, Παβλάς, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας (61′ Νταβιώτης), Ευθυμίου (75′ Παυλίδης), Σινγκ (83′ Νομικός), Γιαννιτσάνης.

Παναχαϊκή (Βογιαντζής): Θεοδωράκης, Στεργίδης (62′ Τριμμάτης), Λαρρέα, Τσακμάκης, Τοπάλ, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος (46′ Τσιάρας), Μυτίδης (87′ Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (87′ Ρουγκάλας), Μπουρλάκης, Χαντί (70′ Αλεξόπουλος).

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής:

Καλλιθέα - Χανιά 2-1
ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή (Δεν διεξήχθη)
Αιγάλεω - Καλαμάτα 1-1
Ηλιούπολη - Απόλλων Σμύρνης 1-2
Κηφισιά - Ηρόδοτος (Διακοπή στο 2-0)
ΟΦ Ιεράπετρας - Ολυμπιακός Β' 2-0
Προοδευτική - Παναχαϊκή 0-1

Ρεπό: ΑΕΚ Β'

Βαθμολογία

1. Κηφισιά 21 (7 ματς)
------------------------------
2. Απόλλων Σμύρνης 19 (8 ματς)
3. ΟΦ Ιεράπετρας 18 (8 ματς)
4. Παναχαϊκή 18 (9 ματς)
5. Καλλιθέα 16 (7 ματς)
6. Ηλιούπολη 14 (9 ματς)
7. Καλαμάτα 14 (8 ματς)
8. Χανιά 13 (8 ματς)
9. Αιγάλεω 10 (9 ματς)
10. ΑΕΚ Β' 8 (8 ματς)
11. Ολυμπιακός Β' 8 (8 ματς)
--------------------------------
12. Προοδευτική 6 (8 ματς)
13. Ηρόδοτος 3 (8 ματς)
14. Επισκοπή 2 (7 ματς)
15. ΠΑΟ Ρουφ 0 (8 ματς)

Επόμενη αγωνιστική (10η)

Σάββατο 7/1

Επισκοπή - Καλλιθέα
Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά
Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β'
Καλαμάτα - ΠΑΟ Ρουφ

Κυριακή 8/1

Χανιά - Προοδευτική
Παναχαϊκή - ΟΦ Ιεράπετρας
Απόλλων Σμύρνης - Αιγάλεω

Ρεπό: Διαγόρας

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα