ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή: Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι

Newsroom
ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή: Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι

bet365

Το παιχνίδι του ΠΑΟ Ρουφ με την Επισκοπή δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων των φιλοξενουμένων λόγω οφειλών.

Ένα παχνίδι λιγότερο θα λάβει χώρα σήμερα στην 9η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2, αφού ο αγώνας του ΠΑΟ Ρουφ με την Επισκοπή δεν θα ξεκινήσει. Ο λόγος είναι πως ανακλήθηκαν τα δελτία των φιλοξενουμένων, επειδή έχουν οφειλές προς την ΕΠΟ.

Οι Κρητικοί είχαν διορία μέχρι σήμερα για να πληρώσουν, όμως αυτό δεν συνέβη, παρ' ότι η αποστολή έκανε κανονικά το ταξίδι για να έρθει στην Αθήνα και να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Ρουφ. Ως αποτελέσματα αυτού το παιχνίδι δεν θα γίνει.

Αυτό που μένει ακόμα ανοιχτό είναι ο υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του αγώνα, αφού οι άνθρωποι της Επισκοπής υποστηρίζουν πως το ειδοποιητήριο από την ΕΠΟ έφτασε σ' αυτούς σήμερα στις 14:30 η ώρα κι επομένως ήταν αδύνατο ένα τέταρτο πριν το ματς να γίνει κάτι τέτοιο.

Αν το παιχνίδι δεν προγραμματιστεί για άλλη ημερομηνία και ματαιωθεί με υπαιτιότητα της Επισκοπής, ο ΠΑΟ Ρουφ θα το πάρει χαρτιά.

Οι Κρητικοί μετά θα πρέπει να πληρώσουν την οφειλή για να αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι τους κι αν δεν γίνει αυτό ούτε σε εκείνο και ούτε στο μεθεπόμενο φτάνοντας τα τρία σερί παιχνίδια, τότε αποβάλλονται από το πρωτάθλημα βάσει κανονισμού.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα