Κηφισιά: Επίσημο ο δανεισμός του Προβυδάκη από την Λαμία

Newsroom
Κηφισιά: Επίσημο ο δανεισμός του Προβυδάκη από την Λαμία

bet365

Η Κηφισιά επισημοποίησε την προσθήκη του Προβυδάκη από την Λαμία με την μορφή δανεισμού.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ολοκλήρωσε την μεταγραφή του 26χρονου δεξιού μπακ ως δανεικού από την ομάδα της Φθιώτιδας μέχρι το φινάλε της σεζόν, κίνηση για την οποία σας είχε πληροφορήσει το Gazzetta πριν λίγες μέρες.

Η Λαμία ανακοίνωσε την Δευτέρα (02/01) την παραχώρηση του Προβυδάκη και η Κηφισιά επισημοποίησε σήμερα με την σειρά της την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Προβυδάκη, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1996.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του Κωνσταντίνου Προβυδάκη έγιναν στα τμήματα υποδομής του Ηροδότου, από τον οποίο παραχωρήθηκε στον Ερμή Ζωνιανών το 2016. Μετά από ένα χρόνο, επέστρεψε στον Ηρόδοτο, στον οποίο έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Επόμενος σταθμός της καριέρας του υπήρξε ο Εργοτέλης, με τον οποίο είχε 23 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Εργοτέλη τού έδωσαν το εισιτήριο για τη Super League 1 και τη Λαμία, το καλοκαίρι του 2020. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτέλεσε σημαίνον στέλεχος της ομάδας της Φθιώτιδας, με την οποία άλλωστε κατέγραψε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα