Λαμία: Παρελθόν οι Μπενίτες και Προβυδάκης

Newsroom
Λαμία: Παρελθόν οι Μπενίτες και Προβυδάκης

bet365

Εξελίξεις στη Λαμία καθώς παρελθόν αποτελεί τόσο ο Όλιβερ Μπενίτες όσο και ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης.

Η Λαμία έχει ενισχυθεί αρκετά πριν καν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, καθώς προχώρησε στην απόκτηση των Βασιλαντωνόπουλο, Μαρτίνεθ και Βέργο.

Ωστόσο, η ελληνική ομάδα ανακοίνωσε και τους παίκτες που αποχωρούν από το ρόστερ. Ο λόγος για τον Όλιβερ Μπενίτες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και για τον Κωνσταντίνο Προβυδάκη που παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Oliver Benitez. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον παίκτη για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Προβυδάκη, στην ομάδα της Κηφισιάς και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα