ΟΦΙ - ΑΕΚ Β' 1-2: Πέρασαν και από την Ιεράπετρα οι «κιτρινόμαυροι»

Βασίλης Μπαλατσός
ΟΦΙ - ΑΕΚ Β' 1-2: Πέρασαν και από την Ιεράπετρα οι «κιτρινόμαυροι»

bet365

Η ΑΕΚ Β' πήρε την τρίτη διαδοχική της νίκη στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Την τρίτη διαδοχική της νίκη και δεύτερη στην Κρήτη πήρε η ΑΕΚ Β', καθώς μετά τη νίκη επί της Επισκοπής στο Ρέθυμνο, επικράτησε του ΟΦΙ στην Ιεράπετρα με 2-1, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα έξι παιχνίδια και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Οι νεαροί «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 10' με προβολή του Αλέξανδρου Παρρά μετά από μεταβίβαση του Μάριου Μιτάι. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ μετά από μόλις επτά λεπτά (17'), όμως το σουτ του Χρήστου Γιούση σταμάτησε στο δοκάρι και εμπόδισε τον αρχηγό της ΑΕΚ Β' να σκοράρει για πέμπτο διαδοχικό ματς (έξι γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές).

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 20' και στο 28' με τον Αντερέγκεν, ο οποίος βγήκε σε τετ α τετ με τον Γιώργο Θεοχάρη, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας το νίκησε και τις δυο φορές. Ο επιθετικός των Κρητικών κατάφερε να κερδίσει με την τρίτη τον Θεοχάρη, στο 60' και ισοφάρισε σε 1-1. Η «Ένωση» βρήκε το γκολ της νίκης στο 74' με το δυνατό συρτό σουτ του Πάρη Μπάμπη να καταλήγει στα δίχτυα του Καραγκιόζη για το 2-1. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Βιβάνκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90+2'.

Αξιοσημείωτο για την ΑΕΚ Β' είναι η επιστροφή του νεαρού Βόσνιου χαφ, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, στην αγωνιστική δράση. Ο γιός του άλλοτε μέσου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μπήκε στο ματς στο 70' και πάτησε χορτάρι για επίσημο ματς 3,5 μήνες μετά την μικροεπέμβαση καθαρισμού στην ποδοκνημική του.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ντι Λορέντζο, Βιβάνκο, Κάρδαρης (33′ λ.τ Κοντοές), Ντέτλερ, Μπενίτεζ, Καλλιτσουνάκης (21′ λ.τ Μούλερ), Λεμονής, Νεκούλ (85′ Κατάλντι), Αντερέγκεν, Χιμένεζ.

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Λάτσι, Κορνέζος (70′ Σαμπανάτζοβιτς), Μιτάι, Σταμούλης, Μπάμπης, Παρράς, Ρουκουνάκης (56′ Μουστακόπουλος), Ευθ. Χριστόπουλος (70′ Μπούσης), Γιούσης, Ιατρούδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα