ΑΕΚ Β' - Χανιά 1-0: Ασταμάτητη η Ένωση, παραμένει μια ανάσα από την κορυφή

Newsroom
ΑΕΚ Β' - Χανιά 1-0: Ασταμάτητη η Ένωση, παραμένει μια ανάσα από την κορυφή

bet365

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε και των Χανίων με 1-0, διατηρείται αήττητη στον Νότιο όμιλο της Super League 2 και παρέμεινε στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται με την Ένωση να επικρατεί και των Χανίων με 1-0 με τέρμα του Γιούση στο 53' και να παραμένει στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν αήττητοι στον Νότιο όμιλο της Super League 2 με πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τα Χανιά, τα οποία μέχρι σήμερα μετρούσαν μια νίκη και πέντε ισοπαλίες.

Η ΑΕΚ Β' ήταν εκείνη που είχε το πάνω χέρι, με τα Χανιά να κλείνουν καλά τους χώρους στο δικό τους μισό και να μην επιτρέπουν στους κιτρινόμαυρους να δημιουργήσουν τις μεγάλες στιγμές. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχαν την πρώτη τους τελική στο 16' με σουτ του Σαμπανάτζοβιτς από πλάγια θέση που απέκρουσε με υπερένταση ο Κουτζαβασίλης, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Μπαΐροβιτς, η οποία πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γκίνη. Ο ρυθμός του ματς κυμαινόταν σε χαμηλά επίπεδα, με την ΑΕΚ Β' να μπαίνει δυνατά με την έναρξη του δευτέρου μέρους χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία στο 48'. Ο Γιούσης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λάτσι νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Ο Μουστακόπουλος έκανε την κούρσα φτάνοντας μέχρι την περιοχή των Χανίων, πάσαρε στον Σταμούλη, αυτός στον Γιούση και ο τελευταίος τελείωσε τη φάση για το 1-0. Τα Χανιά είχαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 62' όταν ο Μπαΐροβιτς μετά από κεφαλιά του Κόλλα προσπάθησε να πλασάρει εξ επαφής τον Γκίνη, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ Β' να αποτρέπει την ισοφάριση. Οι Κρητικοί άρχισαν να πιέζουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν άλλες πολύ καλές στιγμές, με τον Μπαΐροβιτς στο 71' να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τζούντα Γκαρσία που είχε περάσει ως αλλαγή είχε μια τελική που μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης, με το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ Β' να διατηρείται ως το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 81' ο Σταμούλης τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Κορνέζος, Σταμούλης (81' Γιαννούτσος), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ (54' Παρράς), Γιούσης (81' Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος (68' Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης (68' Ιατρούδης)

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Πατάπης, Ζιούλης, Τσαμούρης (46′ Παντεκίδης), Κογιέτε (59' Καμαρά), Παναγιωτούδης (80' Βασιλακάκης), Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Βάρκας (59' Κόλλας), Μπαΐροβιτς

Πρόγραμμα και αποτελέσματα:

Σάββατο 11/12

Επισκοπή - ΟΦ Ιεράπετρας 0-1
Καλαμάτα - Διαγόρας 2-0
Καραϊσκάκης - Εργοτέλης 3-2
Κηφισιά - Ζάκυνθος (αναβλήθηκε)
Ρόδος - Καλλιθέα (αναβλήθηκε)
Λεβαδειακός - Αιγάλεω 1-0

Κυριακή 12/12

ΑΕΚ Β' - Χανιά 1-0
Παναθηναϊκός Β' - Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

Ρεπό: Ηρόδοτος

Επόμενη (8η) αγωνιστική

Τετάρτη 15/12

Ζάκυνθος - ΑΕΚ Β' (14:00)
Χανιά - Καλαμάτα (14:30)
Αστέρας Βλαχιώτη - Καραϊσκάκης (15:00)
Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β'
ΟΦ Ιεράπετρας - Κηφισιά
Καλλιθέα - Επισκοπή
Αιγάλεω - Ρόδος
Ηρόδοτος - Λεβαδειακός

Ρεπό: Εργοτέλης

Η βαθμολογία (σε επτά αγώνες)

1. Λεβαδειακός 17
2. ΑΕΚ Β' 16
3. Ρόδος 12
4. Καλλιθέα 12
5. Αιγάλεω 10
6. Κηφισιά 10
7. Εργοτέλης 10
8. Καλαμάτα 9
9. Χανιά 8
10. Διαγόρας 8
11. Καραϊσκάκης 7
12. Παναθηναϊκός Β' 7
13. Ηρόδοτος 5
14. ΟΦ Ιεράπετρας 5
15. Αστέρας Βλαχιώτη 4
16. Επισκοπή 4
17. Ζάκυνθος 0

*Από έξι ματς έχουν οι ΑΕΚ Β', Ρόδος, Αιγάλεω, Κηφισιά, Καραϊσκάκης, Παναθηναϊκός Β', Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρας και Ζάκυνθος. Από πέντε ματς οι Καλλιθέα, Καλαμάτα και Αστέρας Βλαχιώτη.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα