Παναθηναϊκός Β'-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

Παναθηναϊκός Β'-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός Β'-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0

bet365

H δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού χάρη σε τέρματα των Αθανασακόπουλου και Σαρδέλη στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Επιστροφή στις νίκες και τις αξιόλογες εμφανίσεις για τον Παναθηναϊκό Β'. Το σύνολο του Γιάννη Βονόρτα έπιασε καλή απόδοση, βρήκε τα γκολ που άξιζε στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0.

Το Τριφύλλι μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σαρδέλη στο 11᾽. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο κεφαλιές του Λεωνιδόπουλου και οι πράσινοι είχαν ακόμη μια στιγμή για γκολ, με κεφαλιά του Σιδερά στο 38'.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου στο 63' άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Πεχλιβανόπουλου στο 63' αλλά μετά από τέσσερα λεπτά η κόκκινη του Ηλιάδη έφερε σε αριθμητικό ισορροπία το ματς.

Ο Σαρδέλης στο 80' έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά πέτυχε τρία λεπτά αργότερα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ και να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

Αστέρας Βλαχιώτη: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα