ΠΣΑΠ: Έφεση κατά της απόφασης να ανακληθούν τα δελτία των παικτών

Newsroom
ΠΣΑΠ: Έφεση κατά της απόφασης να ανακληθούν τα δελτία των παικτών

bet365

Οι ποδοσφαιριστές έξι ΠΑΕ άσκησαν, μέσω ΠΣΑΠ, έφεση κατά της απόφασης να ανακληθούν τα δελτία τους.

Προ ημερών η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και οι μεταγραφές των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν και οι οποίες ενισχύθηκαν με ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου ηλικίας με τις ευλογίες της ΕΠΟ, βγήκαν άκυρες. Οι «βυσσινί» ζητούσαν να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων με την οποία έπαυαν να ισχύουν οι περιορισμοί και δικαιώθηκαν.

Οι ποδοσφαιριστές, με τη συνδρομή του ΠΣΑΠ, βγήκαν μπροστά και άσκησαν έφεση κατά της απόφασης. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, με αφορμή την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, και με τη συνδρομή του Συνδέσμου μας άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας με αίτημα την επαναφορά των δελτίων τους σε ισχύ.

Ο ΠΣΑΠ περιμένει την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, καθώς πλήττονται καίρια από την παραπάνω εξέλιξη αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και τον κίνδυνο να επηρεαστεί άμεσα και μη αναστρέψιμα η καριέρα τους, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής τους αποχής».

Υπενθυμίζεται ότι ανακλήθηκαν δελτία των Πανσερραϊκού, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Πόντου, Καλλιθέας, Αιγάλεω και Αστέρα Βλαχιώτη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED