Σοκ στην Super League 2, ξαφνικά 9 ομάδες χωρίς άδεια!

Newsroom
Σοκ στην Super League 2, ξαφνικά 9 ομάδες χωρίς άδεια!

bet365

Στην κατηγορία έκαναν την κλήρωση της νέας σεζόν αλλά ουδείς «βάζει το χέρι του στη φωτιά» για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτή και τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στη λίγκα!

Η Super League 2 έκανε σήμερα (5/10) την κλήρωσή της και στις 17 Οκτωβρίου έχει ορίσει τη σέντρα της. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η 4η διαφορετική καθώς στην κατηγορία αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, όπως και έγινε πριν από μερικά λεπτά.

Αρχικά να πούμε πως ναι μεν μάθαμε το πρόγραμμα της σεζόν αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό, αφού Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργος, Καβάλα αναζητούν στα αρμόδια όργανα λύση μήπως και μπορέσουν να εκδώσουν τα δελτία τους, ενώ η Ζάκυνθος έχει καταφύγει στο Διοικητικό Εφετείο ώστε να ανατρέψει την απόφαση της ΕΕΑ και να να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως εάν βρουν άκρη, σε απλά ελληνικά, μέχρι τις 12 του μηνός τότε θα ξαναγίνει η κλήρωση με εκείνες μέσα!

Ετσι ουδείς είναι 100% σίγουρος για το ποιοι θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Από απόψε το βράδυ το ίδιο ισχύει και για τα ρόστερ των ομάδων! Το διαιτητικό της ΕΠΟ δικαίωσε την ΑΕΛ στην προσφυγή της κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας να εξαιρέσει των κανονισμών της αδειοδότησης τις ομάδες της Football League που προβιβάστηκαν στη νέα Super League 2 μέσω της αναδιάρθωσης (όχι μέσω κατάταξης) και δεν είχαν αδειοδοτηθεί από τα αρμόδια όργανα. Τι σημαίνει αυτό; Πως Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Ηρακλής (επίσημα Τρίγλια), Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που απέκτησαν, αλλά μόνο όσους εμπίπτουν στους περιορισμούς των μη αδειδοτημένων ομάδων ( απεριόριστοι Ελληνες έως 25 ετών, 3 Ελληνες παίκτες άνω των 25 ετών και απεριόριστοι αλλοδαποί παίκτες έως 23 ετών).

Αυτό «μεταφράζεται» ότι ορισμένοι παίκτες που πήγαν στις συγκεκριμένες ομάδες ξαφνικά θα μείνουν ουσιαστικά άνεργοι και χωρίς το δικαίωμα να υπογράψουν αλλού καθώς έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ενώ την ίδια στιγμή και οι ομάδες κατέβαλαν χρήματα, όσο και αν είναι αυτά, για προκαταβολές, εισιτήρια και άλλα παρεμφερή σε ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Δηλαδή όλα άνω-κάτω και είμαστε στις 5 Οκτωβρίου.

Ξέχωρα ότι κάποιες από όσες δεν αδειοτούνται ενδέχεται να μην έχουν πλέον «μεγάλο» ρόστερ και να μην μπορούν να κάνουν ούτε αλλαγή ή ακόμη και να συμπληρώνουν 11άδα.

Την ίδια στιγμή τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί, αλλά σε 12 ημέρες υπάρχει πρόθεση να δούμε δράση.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα