ΕΠΟ: Η ΑΕΛ θα καταγγείλει τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Η ΑΕΛ θα καταγγείλει τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων στην Επιτροπή Δεοντολογίας

bet365

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ περίμενε να παρέμβει η Επιτροπή Δεοντολογίας ωστόσο αφού δεν έγινε αυτό θα προσφύγει για να ρίξει τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου - που τον δικαιώνει για το σκέλος της αδειοδότησης των ομάδων της Football League που δεν ανέβηκαν αγωνιστικά στη Super League 2 αλλά μέσω της αναδιάρθρωσης - θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες. Αφού πάρει πρώτα το σκεπτικό της απόφασης θα καταγγείλει (ως ΠΑΕ ΑΕΛ φυσικά) τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Δημητρίου που είναι πρόεδρος στην ΕΠΟ, Αντωνίου που είναι αντιπρόεδρος και Τζαφέρη που είναι ταμίας) για δόλο με στόχο να πετύχει την έκπτωσή τους και έτσι την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Η πλευρά του Κούγια θεωρεί πως ήδη έπρεπε η Επιτροπή Δεοντολογίας να είχε παρέμβει σχετικά. Επίσης θα καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών για την ανάκληση των 10 από τους 11 παίκτες που είχε αποκτήσει η ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο, απόφαση που είχε βγει τον Φεβρουάριο του 2021 πριν τον αγώνα με τη Λαμία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα