Πανιώνιος: Προχωρά του Τσακουμάκου, «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης1890» η νέα ΠΑΕ

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Προχωρά του Τσακουμάκου, «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης1890» η νέα ΠΑΕ

bet365

Η διοικούσα επιτροπή και ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισαν να εγκρίνουν την περίπτωση του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου ώστε να γίνει ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ, η οποία θα φέρει την ονομασία «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλόγος Σμύρνης 1890».

Η γενική συνέλευση των μελών και των φιλάθλων του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/8) και από αυτή προέκυψαν δύο σημαντικές ειδήσεις. Η μία αφορά στον Γιάννη Τσακουμάκο, με την περίπτωση του οποίου αποφάσισαν να πορευτούν διοικούσα επιτροπή και Ερασιτέχνης, ώστε ο επιχειρηματίας να γίνει ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ. Ο νομικός του εκπρόσωπος, Αργύρης Λίβας, τον εκπροσώπησε στη γενική συνέλευση, εξήγησε ποιο είναι το πλάνο που έχει ο Τσακουμάκος, για την περίπτωση του οποίου διαβάσατε στο Gazzetta αποκλειστικά προ ημερών.

Το δεύτερο σημαντικό νέο είναι η ονομασία της νέας ΠΑΕ σε «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλόγος Σμύρνης 1890». Τόσο η πλευρά του Τσακουμάκου όσο κι εκείνη του Σκούρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος της διοικούσας επιτροπής, κάνουν έκκληση στους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα, να δείξουν καταννόηση κι αν όχι να βάλουν πλάτη, να βρεθεί νέος τρόπος συνεννόησης, ώστε η λύση που θα υπάρξει να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Τα χρέη του Πανιωνίου κυμαίνονται ανάμεσα σε 1,5 - 2 εκατομμύρια ευρώ και για να προχωρήσει η σύσταση της ΠΑΕ που θα συμμετάσχει στη Super League 2, θεωρείται πολύ σημαντικό να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης με τους παίκτες που περιμένουν χρήματα από τους «κυανέρυθρους».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα