Ο Γιάννης Τσακουμάκος θέλει τον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Ο Γιάννης Τσακουμάκος θέλει τον Πανιώνιο

bet365

Στον Πανιώνιο συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος έχει δείξει ενδιαφέρον για να μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το Gazzetta σας είχε προϊδεάσει για τους υποψήφιους επενδυτές που έχουν δείξει ενδιαφέρον να μπουν στον Πανιώνιο τώρα που οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία, Δημήτρη Δρόσο με παρελθόν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέσα από την εμπλοκή του σε Παναχαϊκή (ποδόσφαιρο), ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Σπόρτινγκ (μπάσκετ). Φήμες που άμεσα διαψεύστηκαν.

Το δεύτερο όνομα που έμπρακτα έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Τσακουμάκος ο οποίος στο παρελθόν είχε στην κατοχή του το Κέντρο Αθηνών. Ο Τσακουμάκος μέσω του δικηγόρου του, Αργύρη Λίβα, έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει γνωστές τις όποιες προθέσεις του.

Το σίγουρο είναι ότι στην Πλατεία συνεχίζεται η αναζήτηση επενδυτή τόσο από την διοικούσα επιτροπή η οποία σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη θα αποφασίσει για την καλύτερη δυνατή λύση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε η ομάδα να βρεθεί σε αξιόπιστα χέρια και η επόμενη ημέρα να βρει τον Πανιώνιο καθαρό.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα