Μπακαμπού: Επίσημη η μεταγραφή του στη Γαλατάσαραϊ

Νίκος Κικίδης
Μπακαμπού

bet365

Το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της Γαλατάσαραϊ αποτελεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Τούρκους.

Στη γειτονική Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τη Γαλατάσαραϊ να ανακοινώνει την απόκτησή του και να θέτει οριστικό τέλος στο...σίριαλ γύρω από το μέλλον του.

Μετά την αποχώρησή του άλλωστε από τον Ολυμπιακό, ο Κονγκολέζος επιθετικός είχε συμφωνήσει με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι, προτού τελικά... σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του.

Τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του όπως αποδείχθηκε βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατά, η οποία του πρόσφερε ηγεμονικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του.

Όπως έγινε γνωστό Μπακαμπού συμφώνησε με τη νέα του ομάδα μέχρι το 2025 και αποτελεί το νεότερο μεταγραφικό της απόκτημα, προτού ακολουθήσει το μεγάλο... μπαμ με την προσθήκη του Γουίλφριντ Ζαχά.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα