Μπεσίκτας: Έκλεισε η συμφωνία με Έβερτον για Ντέλε Άλι

Newsroom
Μπεσίκτας: Έκλεισε η συμφωνία με Έβερτον για Ντέλε Άλι

bet365

Η Μπεσίκτας κατόρθωσε να ολοκληρώσει το deal με την Έβερτον για τον Ντέλε Άλι, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Ο έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ Ερτάν Σουζγκιούν ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της Έβερτον και της Μπεσίκτας για τον Άγγλο μέσο και πως εκείνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Ο Ντέλε Άλι θα πάει ως δανεικός στους «μαύρους αετούς», με το deal να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς σε περίπτωση που η τουρκική ομάδα αποφασίσει να κρατήσει τον παίκτη. Το ύψους αυτής αλλάζει ανάλογα με την περίοδο ενεργοποίησής της σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του aspor, Σερτσάν Ντικμέ, αφού έχει οριστεί στα 6 εκατ. ευρώ αν ενεργοποιηθεί μέχρι τον Γενάρη και στα 8 εκατ. αν πάει για το τέλος της χρονιάς.

Απομένει μονό να ολοκληρωθεί το τυπικό τις διαδικασίας για το οποίο γίνονται προσπάθειες από τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας να τελείωσει άμεσα, ώστε να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο παίκτης στην Κωσταντινούπολη, κάνοντας προσπάθειες για να συμβεί αυτό ακόμα και σήμερα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα