Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζονσπορ, η υπόθεση έκλεισε!»

Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζονσπορ, η υπόθεση έκλεισε!»

Μπακασέτας: «Μου έλεγαν ότι χρωστάω έναν τίτλο στην Τράμπζονσπορ, η υπόθεση έκλεισε!»

bet365

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Τάσος Μπακασέτας νιώθει πως... ξεχρέωσε στους φίλους της Τράμπζονσπορ, τους οποίους είχε «στενοχωρήσει» ως παίκτης της Αλάνιασπορ με γκολ στο 90+5' που τους στέρησε τον τίτλο!

Ο Τάσος Μπακασέτας μαζί με τον Μανώλη Σιώπη στέφθηκαν πρωταθλητές Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ. Μία ομάδα που τους συνέδεε πριν ακόμα γίνουν μέλη της. Το 2020, το ελληνικό δίδυμο την αντιμετώπισε στον τελικό του τουρκικού Κυπέλλου με τη φανέλα της Αλάνιασπορ γνωρίζοντας την ήττα, αλλά λίγες μέρες πριν, την είχαν γκρεμίσει από την κορυφή του πρωταθλήματος χάρη σε γκολάρα του «Μπάκα» στο 95'! Κι αυτό το γκολ «στοίχειωνε» για καιρό τους οπαδούς της, οι οποίοι είχαν πει στον κάπτεν της εθνικής Ελλάδος μετά την μεταγραφή του στην Τραπεζούντα ότι... κάτι τους χρωστάει.

Ο ίδιος ο Μπακασέτας έφερε στο φως αυτή την άγνωστη ιστορία μέσω ανάρτησής του στο Instagram και δήλωσε πως η υπόθεση έκλεισε! Με 8 γκολ, 4 ασίστ και ηγετικό ρόλο, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός οδήγησε την Τράμπζον στον τίτλο που είχε υποσχεθεί και... ξεχρέωσε, γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Αυτός ο τίτλος είναι το ευτυχές τέλος σε μια παρασκηνιακή ιστορία που άρχισε με ένα γκολ που πέτυχα ως παίκτης της Αλάνιασπορ δύο χρόνια πριν. Ένα γκολ που τότε είχε κοστίσει στην Τράμπζονσπορ τον τίτλο και είχε στενοχωρήσει τους φίλους της ομάδας.

Όταν ήρθα στην Τράμπζονσπορ, όλοι μού έδειξαν αγάπη, αλλά μου έλεγαν κιόλας ότι τους χρωστάω έναν τίτλο. Η υπόθεση έκλεισε λοιπόν!

Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Με σκληρή δουλειά, με θυσίες, με πόνο. Οτιδήποτε λιγότερο δεν αρμόζει στην Τράμπζονσπορ. Αυτή η πόλη και αυτοί οι φίλαθλοι έχουν περάσει πολλά και αξίζουν τα πάντα. Όλη αυτή τη χαρά.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που φτάσαμε στην κορυφή. Περήφανος για την ομάδα μου. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει το πάρτι. Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το Κύπελλο στο τραπέζι
»

Δείτε το γκολ του Μπακασέτα που είχε «πληγώσει» την Τράμπζονσπορ από το 01:00:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα