Αντσελότι: «Καμία ταπείνωση, η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε»

Αντσελότι: «Καμία ταπείνωση, η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Αντσελότι: «Καμία ταπείνωση, η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη και κέρδισε»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά και την κρίση που διανύει η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα.

Στον πρώτο μεταξύ τους μονό τελικό μετά από εννέα χρόνια, η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ, τον πρώτο της τίτλο στην εποχή του Τσάβι.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και βρήκαν απέναντί τους παράλληλα μια απογοητευτική Βασίλισσα, με το σκορ να φτάνει το 3-0 πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών και τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει το γκολ της «τιμής» στις καθυστερήσεις.

Το σκορ βαρύ, η εμφάνιση των Μερένγκες, όμως, ακόμα πιο βαριά για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω διαστάσεις από μία απλή ήττα σε Clasico, παραδεχόμενος, ωστόσο, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του τελευταία.

Σε ερώτηση για το αν εισέπραξαν το τελικό αποτέλεσμα ως ταπείνωση, ο Ιταλός δήλωσε:

«Είναι ασέβεια να το λέτε αυτό. Καμία ταπείνωση, χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τους νικήσαμε στο πρωτάθλημα. Έπαιξαν καλύτερα και το άξιζαν, απλό».

Είναι αλήθεια ότι το μομέντουμ της ομάδας δεν είναι καλό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε την ποιότητα να γίνουμε ανταγωνιστικοί ξανά. Πονάμε πολύ. Συνήθως είμαστε εμείς που κερδίζουμε τους τελικούς. Αλλά είναι πολύ μακριά η σεζόν ακόμα και θα παλεύουμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η λέξη ταπείνωση, είναι υπερβολική. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές νικάς και κάποιες φορές σε νικάνε». δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ματς.

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα