Πικέ: «Ποιος και γιατί έβγαλε τώρα τα ηχητικά; Όλα έγιναν νόμιμα με τη Σαουδική Αραβία»

Πικέ: «Ποιος και γιατί έβγαλε τώρα τα ηχητικά; Όλα έγιναν νόμιμα με τη Σαουδική Αραβία»

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ: «Ποιος και γιατί έβγαλε τώρα τα ηχητικά; Όλα έγιναν νόμιμα με τη Σαουδική Αραβία»

bet365

Δίχως φόβο προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Ζεράρ Πικέ μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για τα χρήματα που διαπραγματεύθηκε ώστε να στείλει το ισπανικό Super Cup στην Σαουδική Αραβία. «Γιατί τα έβγαλαν τώρα τα ηχητικά; Ψάξτε εσείς οι δημοσιογράφοι».

Ο Καταλανός αμυντικός που δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά με την Kosmos, εταιρεία ανάληψης διοργάνωσης αθλητικών events, βγήκε δημόσια στα social media λίγο μετά την ήττα (1-0) της Μπαρτσελόνα από την Κάδιθ και μίλησε για το φλέγον ζήτημα στο οποίο εμπλέκεται.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα και να κρυφτώ από κανέναν. Όλα όσα έγιναν ήταν νόμιμα. Τα ηχητικά κυκλοφόρησαν με κακό σκοπό για να προκαλέσουν πλήγμα, όμως ψάξτε να δείτε ποιος το έκανε! Εύκολο είναι μάλλον. Όλοι το ξέρουμε. Όμως, γιατί τα έβγαλαν τώρα; Με είχαν πάρει τηλέφωνο πριν από μια εβδομάδα να με προειδοποιήσουν ότι θα έβγαιναν στη φόρα τα ηχητικά και τους είπα ότι δεν με ένοιαζε καθόλου. Είμαι εδώ και βγαίνω μπροστά.

Άνθρωποι από την Σαουδική Αραβία μάς είχαν προσεγγίσει για να μας πουν ότι ήθελαν να μεταφέρουν ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στη χώρα τους. Είχα μιλήσει με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους είχα μεταφέρει το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων, προτείνοντας μάλιστα και το Format που ισχύει από το 2020. Εγώ τι όφελος να έχω; Εδώ η Ρεάλ συμμετέχει στο Super Cup δίχως καν να είναι πρωταθλήτρια ή να έχει πάρει το Κύπελλο. Άρα ευνοείται από αυτό το Format» ήταν τα λόγια του Πικέ.

Ο πολύπειρος αμυντικός ουσιαστικά βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του ότι φέρεται να έχει λάβει αμοιβή 24 εκατομμυρίων ευρώ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας για το deal με τους Σαουδάραβες ώστε να διεξάγεται εκεί το Super Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα