Η Σαουδική Αραβία κατάργησε την απαίτηση του πλήρους προγράμματος εμβολιασμού για χάρη του Super Cup Ισπανίας

Κώστας Τόπας
Η Σαουδική Αραβία κατάργησε την απαίτηση του πλήρους προγράμματος εμβολιασμού για χάρη του Super Cup Ισπανίας

bet365

Η Σαουδική Αραβία δεν απαιτεί πλέον οι επισκέπτες που εισέρχονται στη χώρα να έχουν το πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμών, προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να αγωνιστούν στο Super Cup Ισπανίας που παίζεται σε σαουδαραβικό έδαφος.

Πριν από μερικές ημέρες, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, δημοσίευμα το οποίο έλεγε ότι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ δεν έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο Super Cup Ισπανίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Reuters», η Σαουδική Αραβία άλλαξε το νόμο της και πλέον δεν απαιτεί από τους επισκέπτες που εισέρχονται στη χώρα να έχουν το πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμών.

Αποφασίστηκε να γίνουν λόγω του Super Cup Ισπανίας, καθώς η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαπραγματεύτηκε με τις τοπικές αρχές να επιτρέψει σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Ατλέτικο, να ταξιδέψουν στη Σαουδική Αραβία και να αγωνιστούν κανονικά στην διοργάνωση.

Ο Τίτε ανακοίνωσε ότι ο αμυντικός της Ατλέτικο, Ρέναν Λόντι κόπηκε από την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τους δύο επόμενους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο επειδή δεν έχει το πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού για να μπει στο Εκουαδόρ. Αντίθετα, μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να παίξει στο Super Cup Ισπανίας.

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα