Τσάβι: «Αποχαιρετήσαμε έναν τίτλο, αλλά αφαιρέσαμε το κόμπλεξ μας κόντρα στην Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Τσάβι: «Αποχαιρετήσαμε έναν τίτλο, αλλά αφαιρέσαμε το κόμπλεξ μας κόντρα στην Ρεάλ»

bet365

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ με κόμπλεξ, αλλά στη συνέχεια το απέβαλε και βελτίωσε την εικόνα της, σύμφωνα με τον Τσάβι.

Επειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Μπαρτσελόνα λύγισε και στο τέλος γνώρισε την ήττα από την Ρεάλ, στην παράταση με 3-2, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Super Cup Ισπανίας.

Ο Τσάβι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι διέκρινε κόμπλεξ στους παίκτες του, απόρροια των προηγουμένων ετών σε clasico κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» το αφαίρεσαν και βελτίωσαν την εικόνα τους.

«Είμαι λυπημένος. Βλέποντας τα πρώτα 20 λεπτά, νομίζω ότι παίξαμε με κάποιο κόμπλεξ, γιατί σκεφτόμασταν τα προηγούμενα ντέρμπι, τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα. Όταν αφαιρέσαμε αυτό το κλόμπλεξ, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος είχαμε το παιχνίδι.

Αν στρίψεις ένα κέρμα και έρθει κορώνα για την Μπαρτσελόνα και πάει στον τελικό, κανείς δεν θα πει τίποτα. Αν έρθει γράμματα... Νομίζω ότι είμαστε σε σωστή τροχιά, έχουμε ξανά μαζί μας σημαντικούς παίκτες. Είπαμε αντίο σε έναν τίτλο, αλλά αφαιρέσαμε τα κόμπλεξ μας».

 

SUPER CUP ΙΣΠΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα