Κηφισιά: Μέσα ο Μποτία για Άρη, εκτός ο Νίνης

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Μποτία πανηγυρίζει την ισοφάριση επί του Πανσερραϊκού

bet365

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη με τον Γιάννη Αναστασίου να υπολογίζει τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά όχι τον Σωτήρη Νίνη.

Η Κηφισιά είναι έτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (1/10, 17:30) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Από την άλλη εκτός έμεινε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος επέστρεψε από τις αρχές της εβδομάδας σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την πλευρά του ο Πάνος Πρίτσας που υπέστη εξάρθρωση ώμου στους «Ζωσιμάδες» αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός φυσικά είναι και ο Τζακ Ιπαλίμπο, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στη Λαμία, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Πέιος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική εξέτισε την ποινή του για τη συμπλήρωσg τριών καρτών.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα