Ολυμπιακός: «Μπάσιμο» από την Κρουζ Αζούλ για τον Μπορέ, θέλει Ευρώπη ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ολυμπιακός: «Μπάσιμο» από την Κρουζ Αζούλ για τον Μπορέ, θέλει Ευρώπη ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Σάντος Μπορέ

bet365

Ο Ράφαελ Μπορέ παραμένει σε αναζήτηση ομάδας, με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στις επιλογές όμως η Κρουζ Αζούλ φαίνεται ότι έκανε δυναμικό... μπάσιμο.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι ο Ράφαελ Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Κολομβιανό φορ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τη μεξικάνικη έκδοση του «ESPN», η Κρουζ Αζούλ έχει μπει δυναμικά στην υπόθεση του 27χρονου επιθετικού καθώς έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη ενώ τα έχει βρει με την Άιντραχτ.

Συγκεκριμένα η παραχώρηση του διεθνή ποδοσφαιριστή κοστολογείται σε ένα ποσό κάτω των 11 εκατ. ευρώ αλλά το... αγκάθι στη συζήτηση είναι η θέληση του ίδιου του Μπορέ.

Ο φορ του γερμανικού συλλόγου θα ήθελε να παραμείνει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να εξετάζει τις ευκαιρίες που έχει εντός της Ευρώπης ενώ έχει και υψηλό κασέ για τα δεδομένα της Κρουζ Αζούλ.

Το δημοσίευμα ανέφερε τις επιλογές που έχει στα χέρια και ανάμεσα σε αυτές είναι και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι δεν έχουν βρει τη «χρυσή τομή» με την Άιντραχτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα