Viva Πινέδα και έπεται συνέχεια...

Viva Πινέδα και έπεται συνέχεια...

Viva Πινέδα και έπεται συνέχεια...

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην απόκτηση του διεθνούς Μεξικανού χαφ από τους νταμπλούχους, τι σημασία της μεταγραφής αυτής (και της παραμονής Άμραμπατ)...

Καλημέρα, να έχετε ένα υπέρχο Σαββατοκύριακο όλοι σας, στην κιτρινόμαυρη φυλή νομίζω σε επίπεδο καλοκαιριού και μεταγραφικών υποθέσεων, παίζει αυτό το διήμερο να είναι το καλύτερο εδώ και πολλά – πολλά χρόνια! Το μετέτρεψε σε τέτοιο το ξημέρωμα της 1ης του Ιούλη (καλό μήνα σε όλες και όλους) και το deal της ΑΕΚ με την Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μια είδηση για την οποία ενημερωθήκατε από τούτο το site, λίγα λεπτά μετά τις 02:30 αφού όταν τρέχει μια τέτοια υπόθεση και έχει την πληροφορία από Ισπανία πως «απόψε θα τελειώσει» μετά το «πάμε καλά, είμαστε σε καλό δρόμο» της πλευράς του «Μαγίτο», δεν κοιμάσαι, δεν περιμένεις να 'ρθει το πρωί για να το γράψεις...

Ποτέ όμως! Αυτές είναι οι νύχτες και οι ειδήσεις για τις οποίες επιλέξαμε αυτή τη δουλειά όταν αποφασίζαμε να πάρουμε αυτό το... μονοπάτι με τη φιλοδοξία ότι κάποτε θα κάνουμε την αγάπη μας (για την ΑΕΚ) με κάποιο τρόπο μόνιμη και 24ωρη ασχολία... Έχουν υπάρξει και παλιά ανάλογες, τόσο ιστορική, σημαντική και ουσιαστική για το σήμερα και το αύριο της πρωταθλήτριας και Κυπελλούχου Ελλάδας, στο δικό μου το μυαλό και στη δική μου κρίση, δεν υπάρχει! Πρόκειται για το καλύτερο, πέρα από πιο ακριβό και ιστορικά μεγάλο, deal της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης. Κάτι που δεν το γράφω απλά για να το... διαφημίσω!

Είναι γεγονός διότι εδώ κολλάει το: ξέρεις τι παίρνεις! Η ΑΕΚ αγόρασε τον κορυφαίο όλων στη σεζόν που πέρασε, μακράν του δεύτερου, δεν τους έβλεπε. Απέκτησε τον ποδοσφαιριστή που μετατρέπει σε ευτυχισμένο άνθρωπο τον Ματίας Αλμέιδα που τον ζήτησε πέρυσι, τον έφερε και μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο ικανός προπονητής είναι (και) στο κομμάτι της επιλογής παίκτη για τη θέση που 'χει ανάγκη. Πήρε το 100% των δικαιωμάτων του και παράλληλα έχει κάνει συμφωνία τεσσάρων ετών με τον MVP της σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει απόλυτα με όλη τη λογική, φιλοσοφία και νοοτροπία της ΑΕΚ και του dna της. Διότι ο Πινέδα διακρίνεται έξω από το χορτάρι για τη ταπεινότητά του, για την αφοσίωσή του, για τη θυσία του «εγώ» για το «εμείς».

Τεράστια και ουσιαστικά deal για το αγωνιστικό με Πινέδα και Άμραμπατ!

Πινέδα και Άμραμπατ

Ένα παιδί που προσφέρει τα πάντα όπου κι αν του ζητηθεί γιατί πάνω απ' όλους και όλα μπαίνει το καλό του συνόλου, της ομάδας, της εξυπηρέτησης των αναγκών του προπονητή. Έκανε προσπάθεια για να αποκτηθεί από την Ένωση και ο ίδιος. Παρά την εμπλοκή άλλων ομάδων, τις ενοχλήσεις από αντιπάλους εντός συνόρων για να ανεβάσουν τη τιμή του, αλλά και ομάδες από χώρα... Νησί με ...δάσος! Το είπε και το εννοούσε: «θέλω να σνυεχίσω στην ΑΕΚ και δεν αλλάζει αυτό με τίποτα», ήταν τα λόγια τα οποία υπενθύμιζε σα στάση του Πινέδα ο ατζέντης του καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της διαπραγμάτευσης και δεν σταμάτησε να το κάνει και χθες από νωρίς το βράδυ έως τα ξημερώματα και το οριστικό deal!

Για τα πολλαπλά οφέλη των νταμπλούχων με την απόκτηση του Πινέδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έχω γράψει πριν λίγες μέρες όπως μπορεί να δείτε εδώ. Το πιο ουσιαστικό απ' όλα είναι ότι το ρόστερ της ΑΕΚ δεν αλλάζει, οι τυπάρες που πήραν το νταμπλ είναι (πλην Τζαβέλλα) όλοι ανάμεσά μας, μετά και την παραμονή του Νόρντιν Άμραμπατ, όλοι υπό την απόλυτη τυπάρα – προπονητάρα: Ματίας Αλμέιδα. Πάνω στον αγωνιστικό δρόμο που είδαμε, μας κέρδισε όλους (ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας μας) και κυριάρχησε ο Δικέφαλος, θα συνεχίσει να πορεύεται το όλο κιτρινόμαυρο... έργο! Τι καλύτερο να ζητήσει κανείς; Ουπς λάθος εδώ: εχθρός του καλού είναι όντως το καλύτερο και στην ΑΕΚ τούτο το καλοκαίρι έχουν βάλει σκοπό να το επιβεβαιώσουν με πράξεις...

Δεν έχει τελειώσει το κομμάτι της ενίχυσης της Ένωσης. Τεράστια και ουσιαστικά τα deal με τους Άμραμπατ και (ακόμη περισσότερο) Πινέδα, αλλά τώρα, χωρίς βιασύνη, υπάρχουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ που είναι πολύ σημαντικά και πρέπει και αυτά να κάνουν τη διαφορά: το στόπερ, το εξτρέμ και ίσως ένα φορ όπως έχουμε πει στο παρελθόν. Η περίπτωση του Πάλμα παίζει και μάλιστα δυνατά αλλά μη το κλειδώνει κανείς, μη το 'χει κανείς για τόσο δεδομένο, τη στιγμή που πλέον και ο χρόνος θα είναι απόλυτα σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων». Η ομάδα είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League και σύντομα θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένη ουσιαστικά στο αγωνιστικό της κομμάτι. Ήδη (μπροστά) από τον ανταγωνισμό και συνεχίζει.

Forza ΑΕΚάρα λοιπόν που τραγουδάει και ο κόσμος της, viva Pineda λόγω Mexico και να είστε σίγουροι: έπεται συνέχεια και τα καλύτερα έρχονται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...