Γιώργος Τζαβέλλας: Το πιο γλυκό «αντίο» με νταμπλ!

Γιώργος Τζαβέλλας: Το πιο γλυκό «αντίο» με νταμπλ!

Ο Τζαβέλλας στη στέψη της ΑΕΚ

bet365

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Τζαβέλλα με την ΑΕΚ έπεσαν και αυτό που μένει είναι ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» και από τις δύο πλευρές. Για έναν χαρακτήρα ενωτικό που συνέβαλε και αυτός σημαντικά στη μεγάλη επιτυχία του νταμπλ.

«Από τον Παναγιώτη που με έφερε στην ομάδα μέχρι τον Ματίας και τον Γιάννη που με κράτησαν σ' αυτή το περσινό καλοκαίρι. Από τη δίκη σας στήριξη στην πιο δύσκολη στιγμή μου στο νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και τη μαγεία του τελευταίου μήνα με το νταμπλ. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ ΑΕΚ γι' αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια. Ευγνώμων. Υ.Γ: Φιλαράκια μου, πάντα δίπλα σας». Με αυτό το μήνυμα ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ΑΕΚ πριν από μερικές εβδομάδες καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν.

Το πιο γλυκό «αντίο», καθώς ο τρόπος με τον οποίο χώρισε τους δρόμους του με την Ένωση ήταν φιλικός, φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά, ως νταμπλούχος, έπειτα από μια ονειρική σεζόν με την ΑΕΚ στην πρώτη χρονιά της επιστροφής της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε ανάλογο ύφος άλλωστε ήταν και το «αντίο» της ΑΕΚ στον 35χρονο διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα και τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στα δύο χρόνια της παρουσίας του τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα αποτελώντας πλέον μέρος της ιστορίας του κλαμπ.

Ο Τζαβέλλας ήταν μέσα στο γκρουπ των παικτών που είχε εισπράξει την κριτική για την καταστροφική περσινή σεζόν. Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα, όμως, στην ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα για αρκετούς από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του «Τζάβε». Ο Αργεντινός τεχνικός συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να παραμείνει στο ρόστερ και να αποτελέσει μέρος της φετινής επιτυχημένης πορείας κατακτώντας και τους δύο εγχώριους τίτλους. Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι από το σπάσιμο στο τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού ο 35χρονος Έλληνας στόπερ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αλλά όποτε χρειαζόταν ήταν πάντα εκεί για να προσφέρει.

Ο Τζαβέλλας με τον Αλμέιδα

Ειδικά στην κρίσιμη τελική ευθεία στο ξεκίνημα των play-offs, όντας η εναλλακτική επιλογή στη θέση του αριστερού στόπερ πίσω από τον Μουκουντί, κάλυψε επάξια το κενό του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού στο πλευρό του Βίντα στα τρία ματς που χρειάστηκε και έδειξε μέχρι το τέλος απόλυτα προσηλωμένος και ενωτικός για τον κοινό στόχο. Το νταμπλ! Συμβάλλοντας σημαντικά με την εμπειρία και τη μαχητικότητά που τον διακρίνει, κοιτάζοντας πρώτα από όλα τη διασφάλιση της συνοχής στην ομάδα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του Αλμέιδα για τη μάχη ως το τέλος και την τελική επικράτηση.

Η πολύτιμη συνεισφορά του Τζαβέλλα φυσικά ήταν και εντός των αποδυτηρίων. Αυτός ο ενωτικός του χαρακτήρας και ο τρόπος που υποδεχόταν τους νέους συμπαίκτες στην ομάδα ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν του. Όπως επίσης η επιβράβευση των συμπαικτών του στις καλές μέρες, αλλά και η στήριξη στις στραβές. Μια ματιά στις αναρτήσεις του στα social media άλλωστε αρκούσε για να το διαπιστώσει κανείς. Κοντά στον συμπαίκτη του, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Με αυτό το γλυκό «αντίο» λοιπόν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των κιτρινόμαυρων με τον Τζαβέλλα. Και το «νταμπλούχε ευχαριστούμε» της ΑΕΚ ήταν πέρα για πέρα ειλικρινές...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα