Τζαβέλλας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ ΑΕΚ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια»

Τζαβέλλας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ ΑΕΚ για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια»

Newsroom
Τζαβέλλας με Αλμέιδα

bet365

Αινιγματική ανάρτηση από τον Γιώργο Τζαβέλλα, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει, με τον Έλληνα διεθνή στόπερ της ΑΕΚ να ευχαριστεί όλους στην ομάδα για τα δύο χρόνια που πέρασε.

Το μέλλον του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ ήταν αβέβαιο από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Ο έμπειρος στόπερ με ανάρτησή του στο Instagram άφησε ένα αινιγματικό μήνυμα που παραπέμπει σε «αντίο».

Ο Τζαβέλλας ευχαρίστησε όλους στην ΑΕΚ για τα «δύο υπέροχα χρόνια», όπως τα χαρακτήρισε, δηλώνοντας ευγνώμων για όσα πέρασε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τζαβέλλα:

Από τον Παναγιώτη που με έφερε στην ομάδα μέχρι τον Ματίας και τον Γιαννη που με κράτησαν σ αυτή το περσινό καλοκαίρι,
Από τη δίκη σας στήριξη στην πιο δύσκολη στιγμή μου στο νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και τη μαγεία του τελευταίου μήνα με το double..ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ ΑΕΚ γι αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια
Ευγνώμων
Υ.Γ:φιλαράκια μου,παντα διπλα σας

Τζαβέλλας

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα