Χάμες Ροντρίγκες: Πολύ κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς με τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τους Κολομβιανούς

Χάμες Ροντρίγκες: Πολύ κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς με τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τους Κολομβιανούς

bet365

Μια... ανάσα μακριά από την Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο άλλοτε «ερυθρόλευκος» Χάμες Ροντρίγκες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Περίπου δύο μήνες μετά το «αντίο» του στον Ολυμπιακό, ο Χάμες Ροντρίγκες εξακολουθεί να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μπορεί να εμφανίστηκε σε επικοινωνία τόσο με συλλόγους της Premier League όσο και με τη βραζιλιάνικη Μποταφόγκο, ωστόσο αυτή τη στιγμή δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτό τουλάχιστον το κολομβιανό Blue Radio, σε μια είδηση που «έπαιξε» πολύ στην Αργεντινή. Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του 31χρονου και είναι αποφασισμένη να τον κάνει να παίξει στο «Μπομπονέρα».

«Η ιστορία είναι πολύ απλή: πολλοί επιχειρηματίες είχαν συνάντηση ενώ ένας από αυτούς έχει δεσμούς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ενδιαφέρεται κυρίως για το ισπανικό πρωτάθλημα, ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται πολύ μεγάλα κεφάλαια και εδρεύει στην Αργεντινή.

Η πρόταση ήταν να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη. Το σχέδιό τους είναι να πάρουν τον παίκτη και να τον στείλουν σε μια μεγάλη ομάδα στην Αργεντινή, πριν τον κάνουν να επιστρέψει στην Ισπανία», ανέφερε η είδηση.

Μάλιστα, αξίζει να προστεθεί πως το ενδεχόμενο συμβόλαιο του Χάμες στην Μπόκα θα έχει τριεtή διάρκεια και πως είναι η πλευρά του ποδοσφαιριστή αυτή που πιέζει για τη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα