Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για Μλαντένοβιτς

Ο Φίλιπ Μλαντενόβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας

bet365

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Σέρβος διεθνής μπακ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Στη τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Σέρβο διεθνή αριστερό μπακ, ο οποίος είπε το «έρχομαι» στο Τριφύλλι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «πράσινους».

Ο 32χρονος αμυντικός προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας, όπου σκόραρε 6 φορές και δημιούργησε και 6 γκολ για τους συμπαίκτες του στο πολωνικό πρωτάθλημα ενώ ήταν βασικός και στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με το Μαυροβούνιο, όπου με υπέροχη πάσα έδωσε την ασίστ στο 1-0 του Βλάχοβιτς.

Montenegro 0-1 Serbia - Dusan Vlahovic 78'
by u/Meladroite in soccer

Ο Μλαντένοβιτς μαζί με τον Χουάνκαρ θα συνθέσουν το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με το Τριφύλλι να καλύπτει άμεσα το κενό που προέκυψε από το πρόβλημα του Κρίστιαν Γκάνεα. Ο Σέρβος μαζί με τον Ισπανό θα ''κονταροχτυπηθούν'' για την θέση του βασικού στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα