O Παναθηναϊκός περιμένει το «έρχομαι» του Μλαντένοβιτς

Ο Φίλιπ Μλαντενόβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας

bet365

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς είναι προχωρημένες και στο Τριφύλλι περιμένουν το οριστικό ''ναι'' του Σέρβου αριστερού μπακ.

Το βράδυ της Τετάρτης οι Πολωνοί αποκάλυψαν το προχωρημένο του θέματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φίλιπ Μλαντένοβιτς και σε πολύ μεγάλο βαθμό έπεσαν ''μέσα'' στο ρεπορτάζ, καθώς όπως αναφέραμε και χθες ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Τριφυλλιού για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες, υπάρχει ταύτιση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι και στο ''πράσινο στρατόπεδο'' περιμένουν το ''έρχομαι'' του 32χρονου διεθνούς άσου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αυτή την στιγμή και με τα υπάρχοντα δεδομένα η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό δεν έχει ''κλειδώσει'', κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στις επόμενες ημέρες, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα