Παναθηναϊκός: Οι Πολωνοί... στέλνουν τον Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι Πολωνοί... στέλνουν τον Μλαντένοβιτς

Ο Φίλιπ Μλαντενόβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας

bet365

Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε συμφωνία με τον διεθνή αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας.

O Παναθηναϊκός ψάχνει για αριστερό μπακ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πολωνία, αυτός θα είναι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο 32χρονος Σέρβος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας μετά από μία εξαιρετική σεζόν, το όνομά του είχε αναφερθεί και πριν από λίγους μήνες με το ρεπορτάζ των Πολωνών να αναφέρει πως θα κλείσει άμεσα στο Τριφύλλι.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στις 420.000 ευρώ ετησίως.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως όντως ο Μλαντένοβιτς βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη ''πράσινη'' λίστα αλλά αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι δεδομένο, κάτι χειροπιαστό, με τους ''πράσινους'' να μην σχολιάζουν το παραμικρό γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα.

To δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αποχώρησει από τη Λέγκια Βαρσοβίας και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Σέρβου με την Λέγκια λήγει και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον και να πάει από την Πολωνία στην Ελλάδα.

Αν και τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μλαντένοβιτς μπορεί να μείνει στη Λέγκια τα νέα που μας έφτασαν τις τελευταίες ώρες μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή.

Σύμφωνα με το WP SportoweFakty, θα ανέρχονται σε 35.000 ευρώ καθαρά το μήνα. Αυτό σημαίνει 420.000 ευρώ ετησίως.

Η Λέγκια έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Σέρβο, ενώ ο σύλλογος της Βαρσοβίας δεν θέλει να περιμένει επ' αόριστον την απόφασή του. Στο σημείο αυτό, όπως φαίνεται, η υπόθεση κλείνει προς το να συνεχίσει ο Μλαντένοβιτς την Ελλάδα. Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα