Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου έβαλε τέλος στα σενάρια: «Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο»

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου έβαλε τέλος στα σενάρια: «Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο»

O Ραζβάν Λουτσέσκου στο 4-0 από την ΑΕΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως αναμενόταν, αντέδρασε στα όσα αναγράφονται για εκείνον σε ρουμανικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι Ρουμάνοι θέλησαν για ακόμη μια φορά να… ανάψουν φωτιές στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όμως, όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το Gazzetta, δεν υφίσταται το παραμικρό θέμα με τον 54χρονο προπονητή.

Η αντίδραση του, λοιπόν, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, ακριβώς όπως το περιγράψαμε στην αναφορά περί μύθων και αλήθειας γύρω από τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος σήμερα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει μιλήσει με την Κλουζ και τον πρόεδρο της.

«Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο. Έχω ρήτρα αποδέσμευσης επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανένα λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν αν είναι αλήθεια. Δεν διαφημίζω τον εαυτό μου. Δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ιστοσελίδα «digisport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα