ΠΑΟΚ: Μύθοι και αλήθειες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Μύθοι και αλήθειες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι φήμες περι αποχώρησης

bet365

Δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά, που από τη Ρουμανία ξεκινάει θέμα Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Ποια είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

«Όλα όσα ακούγονται και γράφονται ότι θα φύγω είναι βλακείες! Έχω συμβόλαιο και θα το σεβαστώ. Ήταν μια σεζόν που αρκετοί παίκτες κέρδισαν εμπειρίες, πρέπει να προσθέσουμε ποιότητα και προσωπικότητα. Το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό αλλά χρειάζεται και το πρώτο», είπε με νόημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγη ώρα μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό του Βόλου, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη συνέχεια.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, έχοντας συμβόλαιο και για την σεζόν 2023-24, αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στην «επόμενη μέρα» και σε συνεργασία με την ιδιοκτησία, θα επιδιώξουν την ενίσχυση της ομάδας μ’ αυτό που λείπει και το γνωρίζουν άπαντες: Ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθούν να συνδέονται με μία σχέση αλληλοεκτίμησης και απόλυτου σεβασμού. Άρα, τα όσα γράφτηκαν σήμερα στην πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού περί αποχώρησης από τον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι παροικούντες στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν πως μόνο αν υπάρξει ρήξη στις σχέσεις ιδιοκτήτη και προπονητή θα τεθεί πραγματικά θέμα αποχώρησης του 54χρονου τεχνικού. Όσο υφίσταται η συγκεκριμένη σχέση, τότε εξυπακούεται πως η πόρτα της εξόδου από την Τούμπα παραμένει κλειστή για τον Λουτσέσκου.

«Οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούν στον ΠΑΟΚ», λένε χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποί του Ρουμάνου τεχνικού, καθώς είναι οι πρώτοι που γνωρίζουν τις άριστες σχέσεις Σαββίδη-Λουτσέσκου, αλλά και τους όρους αποδέσμευσης (ρήτρα 7.000.000 ευρώ) που υπάρχουν στο συμβόλαιο του.

Ο ιδιοκτήτης της Κλουζ, Νέλου Βάργκα, σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα «ProSport», αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Νταν Πετρέσκου για τον πάγκο της ομάδας του επικοινώνησε (και) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ως εκεί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ουδέποτε έθεσε θέμα επιστροφής του στα πάτρια εδάφη, όπως γράφτηκε, ούτε θα είναι αυτός που θα ανοίξει την κουβέντα της πιθανής αποχώρησής του από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Το ίδιο έχει κάνει μέχρι τώρα στις ουκ ολίγες κρούσεις από τη Σαουδική Αραβία και ευρωπαϊκούς συλλόγους, που κατά καιρούς χτύπησαν την πόρτα του.

Η πλευρά του 54χρονου τεχνικού γνωρίζει πολύ καλά το τι ισχύει με τον Τύπο της Ρουμανίας, τι παιχνίδια εξυπηρετούν οι πρόεδροι των ομάδων και κατά πόσο τέτοια δημοσιεύματα αγγίζουν την πραγματικότητα. Μια φορά, τον Δεκέμβριο του 2021, ο Λουτσέσκου υποχρέωσε την ομοσπονδία της χώρας του σε επίσημη διάψευση για μια και μόνο φωτογραφία που τον έδειχνε να γευματίζει στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της.

Όχι πως θα διαστάσει να το ξανακάνει, αν αισθανθεί ότι πρέπει να το επαναλάβει…

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα