Φρανκ για Κανός: «Ανυπομονώ να τον έχω στην προετοιμασία»

Φρανκ για Κανός: «Ανυπομονώ να τον έχω στην προετοιμασία»

Newsroom
Ο Κανός

bet365

Ο Τόμας Φρανκ, τεχνικός της Μπρέντφορντ, εξήγησε το σκεπτικό που υπήρχε για την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σέρτζι Κανός.

Η Μπρέντφορντ επέκτεινε το συμβόλαιο του Σέρτζι Κανός μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2024) και αυτόματα δυσκολεύει αρκετά το ενδεχόμενο παραμονής του στον Ολυμπιακό, όπου και ήταν πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός από την αγγλική ομάδα.

Ο τεχνικός της Τόμας Φρανκ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της για την παραπάνω εξέλιξη και «εξήγησε» το σκεπτικό που υπάρχει για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. «Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη για τον Σέρτζι. Άργησε να μπει στη χρονιά λόγω τραυματισμού και ένιωθε πως δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Για αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται να φέρουμε ξανά σε καλή κατάσταση τον Σέρτζι, να επιστρέψει στα καλύτερά του και να έχει μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι μας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Οπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σαμάν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω πίσω στην προετοιμασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα