Μπακαμπού: Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από την Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς

Μπακαμπού: Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από την Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς

Newsroom
Ο Μπακαμπού

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλει στην Αλ Γκαράφα τον Σεντρίκ Μπακαμπού και του προσφέρει πάνω από 2.500.000 ευρώ το χρόνο!

Ενας παίκτης που θέλουν στο Λιμάνι για τη νέα σεζόν, είναι δίχως αμφιβολία, ο Σεντρίκ Μπακαμπού!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τού προσφέρουν λίγο πάνω από 2.000.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους. Φυσικά, για τον 32χρονο υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους.

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος (18 γκολ και 4 ασίστ σε 39 ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα) ζητάει διετές συμβόλαιο με όσες ομάδες είναι σε συζητήσεις.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το Κατάρ, η Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς τού προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές οι οποίες ξεπερνουν τα 2.500.000 ευρώ το χρόνο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει πλέον στο... τιμόνι του σχεδιασμού του τον Αντόνιο Κορδόν - έναν άνθρωπο που τον πήγε στη Βιγιαρεάλ το 2015. Με τα κίτρινα υποβρύχια, ο Κονγκολέζος είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη ευρωπαϊκή του σεζόν - πριν τον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο 59χρονος τεχνικός διευθυντής τον πείσει να μείνει στο Λιμάνι ή αν τελικά τα χρήματα... νικήσουν και τον πάρουν μακριά από την κορυφή κρούσης των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα