Ολυμπιακός: Προσφέρει συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους στον Μπακαμπού

Ολυμπιακός: Προσφέρει συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους στον Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού

bet365

Για τον έμπειρο στράικερ υπάρχει αισιοδοξία παραμονής του στην ομάδα του Ολυμπιακού, παρότι έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του για το μέλλον του και την επόμενη σεζόν φυσικά.

Οι συζητήσεις που γίνονται με την πλευρά του Μπακαμπού και σε άμεση επαφή / σύνδεση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή αφορούν ένα κλειστό διετές συμβόλαιο (με ανοιχτό το... παραθυράκι για 2+1 χρόνια). Ο Ολυμπιακός δίνει λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους (1.2 με 1.3 εκατ. ευρώ τον χρόνο plus τα μπόνους για τον διεθνή φορ).

Σε αυτή τη φάση προκύπτουν θετικές ενδείξεις. Υπάρχει μία αισιοδοξία πως ο Σεντρίκ Μπακαμπού - παρά τις προτάσεις που έχει και το ενδιαφέρον που υπάρχει ακόμα και από καλές Λίγκες - θα κλείσει και τυπικά με νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος έχει βάλει 18 γκολ και έχει 4 ασίστ στον Ολυμπιακό μετά από 39 συμμετοχές.

Είναι άλλωστε και ο μόνος φορ που θα ήθελε και του χρόνου από το τωρινό ρόστερ ο Ολυμπιακός. Μάλιστα να υπενθυμιστεί πως γυρίζει και ο Αχμέντ Χασάν από τον δανεισμό του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα