ΠΑΟΚ: Ο φορ από το πάνω ράφι και ο Πούκι που επέστρεψε, αλλά δεν είναι στην κορυφή της λίστας

ΠΑΟΚ: Ο φορ από το πάνω ράφι και ο Πούκι που επέστρεψε, αλλά δεν είναι στην κορυφή της λίστας

Ο Τέεμου Πούκι στην ονοματολογία για τον νέο φορ του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ καίγεται για την απόκτηση, όχι ενός αλλά δύο επιθετικών αυτό το καλοκαίρι. Η επιλογή από το πάνω ράφι, το "αγκάθι" με τον Στέφανο Τζίμα και η αλήθεια για τον Τέεμου Πούκι.

Ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι δε θα ψάξει μόνο για τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα, θα ψάξει για δύο επιθετικούς, όπως έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό και επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, καθώς και το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας έχει ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτοιμες 2-3 πολύ δυνατές επιλογές για τη γραμμή κρούσης τους, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάποια περίπτωση να έχει φτάσει σε επίπεδο συμφωνίας.

Ο «Δικέφαλος» περιμένει το «πράσινο φως» του Ιβάν Σαββίδη για να τρέξουν οι μεταγραφικές υποθέσεις όχι μόνο του επιθετικού, αλλά και οι υπόλοιπες που αφορούν τις υπόλοιπες θέσεις (χαφ, αριστερό μπακ, ακραίος επιθετικός) όπου έχουν εντοπιστεί να υπάρχουν κενά στο ρόστερ της ομάδας.

Πάμε και στο θέμα που «καίει», αυτό του επιθετικού, με την σημαντική υποσημείωση, ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται ο Στέφανος Τζίμας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, καθώς θα συμμετέχει με την Εθνική Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 στη Μάλτα, με αγώνες στις 4/7 (Ελλάδα – Νορβηγία), 7/7 (Ελλάδα – Ισπανία) και 10/7 (Ελλάδα – Ισλανδία), ενώ αν προχωρήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι ημιτελικοί και ο τελικός είναι προγραμματισμένοι για τις 13 και 16 Ιουλίου.

Ο Πούκι είχε κλείσει το καλοκαίρι του 2018

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Μίχαελ Κρμέντσικ (για δεύτερος φορ) και η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ είναι έμπειρος επιθετικός από μεγάλο πρωτάθλημα και ΟΧΙ ο Τέεμου Πούκι.

Ο Φινλανδός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς, είχε απασχολήσει έντονα τους «ασπρόμαυρους» πριν από πέντε χρόνια όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Μπρόντμπι, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ο πρώτος στόχος του «Δικεφάλου».

Για την ιστορία, το καλοκαίρι του 2018 ο Λούμπος Μίχελ είχε προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του 33χρονου, πλέον, Φινλανδού επιθετικού, αναζητώντας μια ακόμη λύση για τη θέση του σέντερ φορ δίπλα στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

ΠΑΟΚ και Πούκι είχαν συμφωνήσει προφορικά, μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν ότι το deal είχε κλειδώσει στις 650.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο την τελευταία στιγμή, αρχές Αυγούστου, ο «Δικέφαλος» με απόφαση του Γιώργου Σαββίδη έκανε στροφή στο θέμα του επιθετικού αποφασίζοντας να κινηθεί στη λογική της επένδυσης και επιλέγοντας, τότε, τον νεότερο και προερχόμενο από ένα κορυφαίο κλαμπ (Άρσεναλ) Τσούμπα Ακπομ.

Τα υπόλοιπα (μαζί με τα 88 γκολ και τις 29 ασίστ του Πούκι σε 210 παιχνίδια στην Αγγλία) είναι ιστορία...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα