Ο ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στον Ολιβέιρα και πάει για δύο σέντερ φορ!

Ο ΠΑΟΚ είπε «αντίο» στον Ολιβέιρα και πάει για δύο σέντερ φορ!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ

bet365

Tο θέμα του φορ «καίει» τον ΠΑΟΚ, που αποχαιρέτισε τον Νέλσον Ολιβέιρα, και έχει βγει στη μεταγραφική αγορά με στόχο να προσθέσει δύο επιθετικούς στο ρόστερ του.

Ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως δημιουργήθηκε από πέρσι το καλοκαίρι, πορεύτηκε όλη τη σεζόν, με τα πάνω και κάτω, αποτυγχάνοντας σ’ όλα στο τέλος, μπροστά έχει σκάρτους δύο μήνες. Μέχρι το πρώτο (27 Ιουλίου) επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς.

Η… ημερομηνία λήξης, αυτό το καλοκαίρι του 23, μπορεί να μοιάζει πολύ κοντινή, αλλά στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα κάνουν τη δουλειά, έως το τέλος, σωστά. Με το θέμα του φορ να «καίει» τους «ασπρόμαυρους», καθώς είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τα 2/3 της «φροντ λάιν» τους.

Η βιομηχανία του ποδοσφαίρου έχει ανάγκη τον επιθετικό-ήρωα που θα βάλει όσο γίνεται περισσότερα γκολ. 'Η, τέλος πάντων, τον επιθετικό που θα συμβάλλει στο να μπουν περισσότερα γκολ, που την περσινή σεζόν ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» του «Δικεφάλου».

Τέτοιος επιθετικός-ήρωας δεν ήταν ποτέ ο Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο ο ΠΑΟΚ σήμερα αποχαιρέτισε με τον τίτλο «gladiator», αν και ο Πορτογάλος επιθετικός μόνο «μονομάχος» δεν αποδείχθηκε τα δύο χρόνια, που υπήρχε στο ρόστερ της ομάδας και για τα οποία πληρώθηκε μ’ ένα ποσό άνω των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Άτυχος (και) λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (χιαστοί) με εξαίρεση ένα τρίμηνο, Ιανουάριος – Μάρτιος ‘23, δεν ξεπέρασε τις φοβίες και τις ανησυχίες του.

Ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι δε θα ψάξει μόνο για τον αντικαταστάτη του Ολιβέιρα, θα ψάξει για δύο επιθετικούς, καθώς το συμβόλαιο του Μπράντον Τόμας ήταν μονοετές (χωρίς καμία ρήτρα) και είναι ειλημμένη η απόφαση να μην προχωρήσουν οι όποιες συζητήσεις έγιναν πριν από αρκετές εβδομάδες για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτοιμες 2-3 πολύ δυνατές επιλογές για τη γραμμή κρούσης τους, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάποια περίπτωση να φτάσει σε επίπεδο συμφωνίας.

Άμεσα, όπως λέγεται από τη Μικράς Ασίας, θα τρέξουν οι υποθέσεις όχι μόνο του επιθετικού (το όνομα του Μίχαελ Κρμέντσικ έχει προ πολλού πέσει πάνω στο τραπέζι, ενώ στη λίστα υπάρχει και αυτό του Τέεμου Πούκι, ο οποίος απασχόλησε πριν από πέντε χρόνια πριν αποφασίσει να πάει στη Νόριτς), αλλά και οι υπόλοιπες που αφορούν τις υπόλοιπες θέσεις (χαφ, αριστερό μπακ, ακραίος επιθετικός) όπου έχουν εντοπιστεί να υπάρχουν κενά στο ρόστερ της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα